Βασίλης Μπισμπίκης: Θα ξαναγυρίσω στα σκουπίδια αν χρειαστεί να βρω τον εαυτό μου

Στο πρώτο podcast του συγγραφέα του βιβλίου «Αυτή η νύχτα», Θάνου Αλεξανδρή, ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα»

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου».

«Είμαι από πολύ μικρός στη νύχτα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Και αυτό το ξεχωριστό θέατρο κάνω. Είναι ένα πράγματα που με γοητεύει ακόμα και με το ένα πόδι πια είμαι σε αυτό. Είμαι από πολύ μικρός στη νύχτα. Με πηγαίναν οι φίλοι μου στα κ…λόμπαρα».

«Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα»

«Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί, ωραία, οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό, πάντα γοητεύει το σκοτάδι. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση»

«Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης αναφορικά με τη δημοσιότητα κι αν τον έχει αλλάξει στον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss