Βασίλισσα Ελισάβετ: Ατελείωτες ουρές για το ύστατο χαίρε – Το μήνυμα του Γουίλιαμ στον Χάρυ

Μετά τη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Εδιμβούργου, ξεκίνησε απόψε το λαϊκό προσκύνημα στη σορό της Ελισάβετ Β΄.

Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά για να μπουν στον ναό του Αγίου Αιγιδίου και να τιμήσουν τη βασίλισσα, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, σε ηλικία 96 ετών
Το κλειστό φέρετρο, σκεπασμένο με το σκωτσέζικο βασιλικό λάβαρο, θα παραμείνει για 24 ώρες στο Εδιμβούργο και αύριο το βράδυ θα μεταφερθεί αεροπορικώς στο Λονδίνο. Από το βράδυ της Τετάρτης, θα εκτεθεί για λαϊκό προσκύνημα στο Γουεστμίνστερ. Η κηδεία της βασίλισσας είναι προγραμματισμένη για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζορτζ Χίγκινς, πρώην στρατιώτης της Φρουράς της Σκωτίας, βρισκόταν μπροστά σε μια τεράστια ουρά που έτρεχε κατά μήκος της γέφυρας Τζορτζ IV. Ο 61χρονος βρισκόταν στην ουρά από τις 7 το πρωί, λίγο αφότου τελείωσε τη νυχτερινή του βάρδια ως φύλακας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
«Είμαι εδώ από τις 6.45 π.μ., ήρθα κατευθείαν εδώ μετά από μια νυχτερινή βάρδια στη δουλειά. Πήρα τα ρούχα μου στη δουλειά, άλλαξα και ήρθα κατευθείαν εδώ. Θα επιστρέψω στη βάρδια στις 21.30 απόψε, οπότε θα είμαι πολύ κουρασμένος. Αλλά αξίζει τον κόπο, με την υπηρεσία της στη χώρα, σε εμάς, στους ανθρώπους και στην Κοινοπολιτεία, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να της δώσω μερικές μέρες από τον χρόνο μου για να την αποχαιρετήσω» δήλωσε.

«Είναι πραγματικό προνόμιο να βρίσκομαι εδώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι πραγματικά πρώτος. Πράγματι πρέπει να τσιμπήσω τον εαυτό μου. Είναι απλά τύχη» συμπλήρωσε.

Ο Βασιλιάς, η σύζυγός του η Queen Consort και τα άλλα παιδιά της Ελισά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss