Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο ιδιωτικός θρήνος του Καρόλου – Για τελευταία φορά με τη μητέρα του στο παλάτι

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να θρηνήσει ιδιωτικά τη μητέρα του στο Bow Room του Παλατιού του Μπάκιγχαμ αργότερα σήμερα, προτού το φέρετρό της μεταφερθεί στην Αίθουσα του Θρόνου, ώστε το αφοσιωμένο προσωπικό της να μπορεί επίσης να αποτίσει τα σέβη του.

Το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ πρόκειται να φύγει από τον Καθεδρικό Ναό του St Giles στις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα) και θα μεταφερθεί με αεροπλάνο της RAF στο Λονδίνο στις 6 το απόγευμα (20:00 ώρα Ελλάδος).
Όταν η σορός της προσγειωθεί στο Λονδίνο, θα οδηγηθεί με νεκροφόρα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου το φέρετρο της θα μεταφερθεί από μέλη της φρουράς «1st Battalion Grenadier Guards» (οι Φρουροί των Γρεναδιέρων είναι ένα σύνταγμα πεζικού του Βρετανικού Στρατού), στο Bow Room.

Την διαδικασία θα παρακολουθεί δια ζώσης ο Κάρολος με την «βασιλική σύζυγο» Καμίλα. Ο Βασιλιάς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα μπορούν στη συνέχεια να θρηνήσουν την εκλιπούσα μονάρχη ιδιωτικά.
Στη συνέχεια, η σορός της βασίλισσας θα μεταφερθεί στην Αίθουσα του Θρόνου, ώστε το προσωπικό της να μπορεί να πει το «τελευταίο αντίο».

Το φέρετρο της Βασίλισσας θα επιστρέψει στο Bow Room όπου θα παραμείνει τη νύχτα προτού μεταφερθεί με άμαξα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στις 14:22 αύριο (τοπική ώρα).

Στη συνέχεια, ο Βασιλιάς και άλλα ανώτερα στελέχη της βασιλικής οικογένειας και το προσωπικό θα ακολουθήσουν την άμαξα καθώς θα φτάσει στο Ουέστμινστερ Χολ για να μείνει τέσσερις ημέρες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss