Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα ταφεί δίπλα στον πατέρα της, τη μητέρα της και την αδερφή της

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 11:00 (τοπική ώρα13:00 ώρα Ελλάδος) στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία θα αρχίσει στις 11:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδος) τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο προτού η σορός της μεταφερθεί για την ταφή της στο κάστρο Ουίνδσορ.
Συγκεκριμένα μετά την κηδεία της στο Αβαείο, η νεκρώσιμη πομπή της βασίλισσας θα πάρει το δρόμο προς το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης της Αυτού Μεγαλειότης θα είναι στο Μνημείο του Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’, το οποίο είναι παράρτημα του Αγίου Γεωργίου.

Σημειώνεται ότι η Αυτού Μεγαλειότης θα αναπαυθεί δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο πρίγκιπα Φίλιππο. Επιπλέον η μητέρα και ο πατέρας της είναι θαμμένοι εκεί, όπως και οι στάχτες της αδερφής της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Το φέρετρο του πρίγκιπα Φιλίππου, το οποίο ενταφιάστηκε στον κοντινό βασιλικό θόλο μετά τον θάνατό του τον περασμένο Απρίλιο, θα μετακινηθεί επίσης και θα τοποθετηθεί δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας.

Η διάταξη του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου και η θέση του τελευταίου τόπου ανάπαυσης της βασίλισσας Ελισάβετ.dailymail.co.uk

Η βασίλισσα έχτισε το μνημείο σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα της, Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’, ο οποίος δε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss