Βασίλισσα Ελισάβετ: Το γλυκό σημείωμα που είχε γράψει στον Ουίλιαμ

Ένα σημείωμα που είχε γράψει η βασίλισσα Ελισάβετ στον πρίγκιπα Ουίλιαμ επανήλθε στην επιφάνεια μετά τον θάνατό της τον περασμένο μήνα.

Ένα τρυφερό σημείωμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ προς τον πρίγκιπα Oυίλιαμ επανήλθε στην επικαιρότητα στον απόηχο του θανάτου της. Η αλληλογραφία, που συντάχθηκε σε επιστολόχαρτο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, φαίνεται πως γράφτηκε από τη μονάρχη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και συνοδεύτηκε από ένα ημερολόγιο που χάρισε στον εγγονό της.
«Ουίλιαμ», γράφει το σύντομο σημείωμα. «Ελπίζω να απολαμβάνεις να το ανοίγεις κάθε μέρα. Από τη γιαγιά» Το σημείωμα της βασίλισσας κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον λογαριασμό Royal Household Mail τη Δευτέρα, όπου γρήγορα συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το σημείωμα δημοπρατήθηκε από την RR Auction στη Βοστώνη το 2016, αφού πουλήθηκε στην εταιρεία από έναν πρώην υπάλληλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Αυτό σημαίνει ότι το σημείωμα της βασίλισσας πιθανότατα γράφτηκε πριν από το θάνατο της Νταϊάνα το 1997 και κατέληξε στα υπάρχοντά της.Εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών το περιέγραψε ως «ένα σπάνιο κομμάτι αλληλογραφίας από τη βασιλική οικογένεια» και υπολόγισε ότι θα αγγίξει περίπου 1.500 δολάρια. Η επιστολή που επανεμφανίστηκε ενθουσίασε τους θαυμαστές που θρηνούσαν τη βασίλισσα μετά τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πλέον πρώτος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο.

«Ωωωω το πιο γλυκό πράγμα», έγραψε ένας χρήστης των social media, πριν κάποιος άλλος γράψει: «Μας λείπεις κυρία μου». Ο Ουίλιαμ ήταν γνωστός για τη στενή του σχέση με τη βασίλισσα, με τον μελλοντικό βασιλιά να αποτίει φόρο τιμής στη γιαγιά του σε μια δήλωση λίγο μετά τον θάνατό της. «Είχα το πλεονέκτημα της σοφίας και της σιγουριάς της βασίλισσας στην πέμπτη μου δεκαετία», δήλωσε. «Ήταν δίπλα μου στις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές. Και ήταν δίπλα μου τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής μου».

Ο Ουίλιαμ σημείωσε πώς η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, επωφελήθηκε επίσης από την «καθοδήγηση και την υποστήριξη» της βασίλισσας, ενώ τα τρία παιδιά του ζευγαριού έχουν αναμνήσεις που «θα διαρκέσουν όλη τους τη ζωή». «Η γιαγιά μου είπε περ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss