Βάσω Καβαλιεράτου: Είχε το θράσος να μου πει ότι είναι θαυμαστής μου

Καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε η Βάσω Καβαλιεράτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τον σύντροφό της, Φοίβο Δεληβοριά.

Η Βάσω Καβαλιεράτου είναι το “καταφύγιο” του Φοίβου Δεληβοριά | Marie  Claire | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

«Ήξερα ότι θα έρθει, μας το είχε πει ο ντράμερ του»

«Ήρθε στο καμαρίνι και είχε το θράσος να πει ο Φοίβος σε μένα ότι είναι θαυμαστής μου. Ήξερα ότι θα έρθει, μας το είχε πει ο ντράμερ του. Εγώ τον αγαπούσα, λέω μέσα μου: “Εγώ σήμερα παίζω για τον Φοίβο”», σημείωσε επίσης η Βάσω Καβαλιεράτου.

«Έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει: “Γεια σου, είμαι ο Φοίβος και από σήμερα δηλώνω φαν σου”. Του λέω: ένα λεπτό, εγώ είμαι φαν σου. Και έτσι γνωριστήκαμε», συμπλήρωσε η ίδια.

Βάσω Καβαλιεράτου: Εκφράζει τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της

«Θυμάμαι γιατί πρωτοαγάπησα αυτόν τον άνθρωπο»

«Είναι εντυπωσιακό το ότι ενώ ζεις με έναν άνθρωπο και απομυθοποιούνται πολλά πράγματα, κάποια να σε ενοχλούν, η καθημερινότητα και η τριβή αλλάζουν τα δεδομένα… κάθε φορά που τον βλέπω πάνω στη σκηνή είναι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Ξεχνάω τη σχέση μας και λέω: “Τι ταλαντούχος είναι”», παραδέχτηκε η Βάσω Καβαλιεράτου.

Βάσω Καβαλιεράτου: «Ο καλλιτέχνης πρέπει να προσπαθεί ν' αλλάξει τον κόσμο»  – Solo Teatro

«Θυμάμαι γιατί πρωτοαγάπησα αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι τον γνώρισα εγώ, από τα τραγούδια του», εξομολογήθηκε η γνωστή κι αγαπημένη ηθοποιός.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss