Βελόπουλος: Το σαρδάμ στη Βουλή – Κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Ν.Δ.

«Υπάρχει λύση είναι να καταψηφιστείτε όλοι στις επόμενες εκλογές και να ψηφιστεί… η Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ. Βελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έκανε σαρδάμ και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.
«Υπάρχει λύση είναι να καταψηφιστείτε όλοι στις επόμενες εκλογές και να ψηφιστεί… η Νέα Δημοκρατία», είπε προκαλώντας γέλιο στους βουλευτές.

Ολόκληρη η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου:

Όλοι οι προϋπολογισμοί από το 1974 έπεσαν έξω. Το ίδιο θα γίνει και με αυτόν τον προϋπολογισμό. Είναι προϋπολογισμός με ψεύτικα νούμερα. Εάν όμως ένας πολίτης κάνει λάθος στην φορολογική του δήλωση τιμωρείται με πρόστιμο ή και φυλάκιση. Αν κάνει λάθος ο υπουργός στον προϋπολογισμο δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Ο καναδός οικονομολόγος Τζων Κένεθ έλεγε ότι η μόνη αξία των προβλέψεων των οικονομολόγων και των προϋπολογισμών, είναι ότι κάνουν τους αστρολόγους να φαίνονται αξιόπιστοι.

Και επειδή άκουσα πολλά για τις τράπεζες, θλίβομαι γιατί δεν άκουσα κανέναν να μιλά με ονόματα. Τώρα που μιλάμε υπάρχουν 700 χιλιάδες κόκκινα δάνεια. Αυτή τη στιγμή γίνονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί στην χώρα 53.600 πλειστηριασμοί. Το 83,2% των ολοκληρωμένων πλειστηριασμών έχουν επισπευσθεί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss