Venom: Ο Tom Hardy δείχνει… τα δόντια του στο ολοκαίνουριο trailer

Αυτή τη φορά ο αντι-ήρωας της Marvel, προϊόν της ένωσης του ρεπόρτερ Έντι Μπροκ με ένα εξωγήινο παράσιτο, κάνει θριαμβευτική εμφάνιση με τούς fan να ενθουσιάζονται – αν και ελπίζουν (και εμείς μαζί) τα ψηφιακά εφέ να βελτιωθούν μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας.

Στο νέο trailer βλέπουμε τον Hardy ως Μπροκ να ερευνά μια σκιώδη εταιρεία που κάνει πειράματα σε ανθρώπους, να μολύνεται από το παράσιτο, να… ακούει φωνές και να ανακαλύπτει τις νέες του δυνάμεις. Συμπρωταγωνιστές του είναι η Michelle Williams και ο Riz Ahmed (The Night of, Rogue One) στην πρώτη τους εμφάνιση σε ταινία με υπερήρωες.

O Venom πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικς της Marvel το 1984 ως εξωγήινη στολή του Σπάιντερμαν και αυτονομήθηκε ως ήρωας το 1988, με τον Μπροκ να είναι ο πιο γνωστός και συνηθισμένος, αλλά όχι ο μοναδικός ξενιστής του παράσιτου.

Αν και η Marvel αγόρασε τα δικαιώματα του Σπάιντερμαν από τη Sony και πλέον ο Άνθρωπος Αράχνη εμφανίζεται στις ταινίες της, δευτερεύοντες ήρωες όπως ο Venom παρέμειναν στην ιαπωνική εταιρεία και θα πρωταγωνιστούν σε ταινίες όπως αυτή, ανεξάρτητες από το υπόλοιπο υπερηρωικό κινηματογραφικό σύμπαν.

Το Venom, σε σκηνοθεσία Ruben Fleischer θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss