Βέροια: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 6χρονου με εγκεφαλική αιμορραγία – «Το σπίτι μας άδειασε»

Σε κώμα στην εντατική του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 6χρονος ο οποίος δίνει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 6χρονου αγοριού από τη Βέροια, που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη.
Ο μικρός Νικόλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δίνει “μάχη” για τη ζωή του καθώς πριν από λίγα 24χρονα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Είχε εγκεφαλική αιμορραγία και άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής με τη συμμετοχή αστυνομικών.

“Έχει αδειάσει το σπίτι μας”, λέει με πόνο ψυχής η μητέρα μιλώντας στο Open.

“Εκεί που σκεφτόμαστε ότι όλα πάνε καλά, τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας”, λέει, σημειώνοντας πως είδε τον γιο της να καταρρέει μέσα στα χέρια της: “Τον έβαλα μέσα στο μπάνιο για να ξεπλύνω το παιδί και να συνέλθει, εκεί έπεσε. Μέσα στα χέρια μου”, συγκλονίζει η μητέρα.

Το αγόρι είχε εγκεφαλική αιμορραγία και άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής με τη συμμετοχή αστυνομικών ώστε να μεταφερθεί από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.
Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών, Χρήστος Συμεωνίδης, αναφερόμενος στους αστυνομικούς, που έγιναν γέφυρα ζωής για το μικρό παιδάκι, είπε, μιλώντας στο Open: “Έπαψαν να είναι αστυνομικοί και έγιναν γονείς του. Όπως θα τρέχαμε για το δικό μας παιδί τρέξαμε και για τον Νικολάκη”.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss