Βερολίνο: 1.500 ψάρια νεκρά από την έκρηξη στο ενυδρείο

Πάνω από 1 εκατομμύριο λίτρα νερού ξεχύθηκαν σε ξενοδοχείο του Βερολίνου μετά από την έκρηξη στο τεράστιο ενυδρείο «AquaDom».

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι εικόνες από ξενοδοχείο της αλυσίδας Radisson, μέσα στο οποίο εξερράγη ένα τεράστιο ενυδρείο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Το «AquaDom», όπως ονομάζεται το ενυδρείο, είναι ένα διάσημο τουριστικό αξιοθέατο στην καρδιά της γερμανικής πρωτεύουσας το οποίο φιλοξενούσε συνολικά 1.500 ψάρια. Όπως έγινε γνωστό κανένα από αυτά δεν επέζησε ενώ από την έκρηξη ξεχύθηκαν περίπου 1 εκατομμύριο λίτρα νερού στους χώρους του ξενοδοχείου, όπου σημειώθηκαν υλικές ζημιές, ενώ 2 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά.

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Πηγή: Getty Images

Photo 2/4

Πηγή: Getty Images

Photo 3/4

Πηγή: Getty Images

Photo 4/4

Πηγή: Getty Images

Το απρόοπτο συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τις 5 το πρωί με την δήμαρχο του Βερολίνου Franziska Giffey, να δηλώνει πως αν γινόταν λίγο αργότερα θα υπήρχαν πολλοί περισσότεροι τραυματισμοί. «Παρά την καταστροφή, ήμασταν πολύ τυχεροί… Θα είχαμε πολλούς τραυματισμούς αν το ενυδρείο είχε σκάσει ακόμη και μια ώρα αργότερα, όταν οι άνθρωποι ήταν ξύπνιοι».

Γίνονταν προσπάθειες για να σωθούν 400 έως 500 μικρό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss