Very Rose: Γιατί η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου πρέπει να έχει άρωμα τριαντάφυλλου

Για τις περισσότερες από εμάς, το μακιγιάζ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας. Είναι ένας τρόπος να αναδείξουμε με διακριτικές «πινελιές» τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και ένα… κόλπο, ώστε να καλύψουμε τις μικρές ατέλειες. Έτσι, όχι μόνο μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό μας, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε δημιουργικά με χρώματα και τεχνικές, που αναβαθμίζουν μέσα σε λίγα λεπτά την εικόνα μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως όσο επιμελείς και προσεκτικές είμαστε με τη διαδικασία του μακιγιάζ, το ίδιο ακριβώς χρειάζεται να κάνουμε και με την αφαίρεσή του, αφού ένας βαθύς και αποτελεσματικός καθαρισμός, είναι αυτό που χρειάζεται καθημερινά η επιδερμίδα μας για να «ανασάνει» και να παραμείνει υγιής.

Κακά τα ψέματα, επιστρέφοντας στο σπίτι έπειτα από μία κουραστική ημέρα ή μία νυχτερινή έξοδο, πολλές φορές δεν έχουμε την υπομονή να αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται για τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ, με αποτέλεσμα να την παραβλέπουμε. Εάν όμως γνωρίζαμε πόσο επιβαρυντική μπορεί να γίνει αυτή η μικρή παράληψη για την επιδερμίδα μας σε βάθος χρόνου, είναι βέβαιο πως θα τρέχαμε δίχως δεύτερη σκέψη στο μπάνιο! Με άλλα λόγια, αυτό που χρειαζόμαστε απαραίτητα, είναι να διαμορφώσουμε μία ολοκληρωμένη «ιεροτελεστία» καθαρισμού, η οποία θα περιλαμβάνει τα κατάλληλα φυτικά προϊόντα που σέβονται και ανακουφίζουν το δέρμα μας, ενώ θα είναι τόσο απολαυστική, ώστε να μην μπορούμε να της αντισταθούμε!

Φυσικός αποτελεσματικός καθαρισμός με άρωμα… τριαντάφυλλο!

Τα δύο βασικά κριτήρια για να επιλέξουμε τα προϊόντα καθαρισμού που θα προσθέσουμε στο ντουλάπι του μπάνιου μας, είναι η σύστασή τους και ο τρόπος με τον οποίο ενισχύουν την υγεία της επιδερμίδα. Εάν μέχρι σήμερα θεωρούσαμε πως ένα υγρό μαντηλάκι αρκεί για να προσφέρουμε στο δέρμα μας όσα χρειάζεται, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε και να εμπιστευτούμε τη νέα σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ VERY ROSE της Nuxe, η οποία διαθέτει μία μοναδική σύνθεση με βάση το ροδόνερο (Rosa Damascena)! Η σύστασή της αποτελείται σε ένα ποσοστό 100% από ενυδατικά σάκχαρα φυτικής προέλευσης και χαρίζει στην καθημερινότητά μας ένα φρέσκο άρωμα από δροσερό τριαντάφυλλο! Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο ο αποτελεσματικός τρόπος που αφαιρεί το μακιγιάζ, αλλά το γεγονός πως συνδυάζει ανεπανάληπτες υφές που «αφυπνίζουν» τις αισθήσεις σε καινοτόμες φόρμουλες που «θωρακίζουν» και σέβονται την επιδερμίδα μας. Τα σάκχαρα που περιλαμβάνει, συλλέγουν, εγκλωβίζουν και αυξάνουν την ποσότητα νερού στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ ενισχύουν τη λειτουργία του φραγμού, η οποία απειλείται καθημερινά από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η αστική ρύπανση και οι καιρικές μεταβολές. Οι επιλογές που έχουμε για την αφαίρεση του μακιγιάζ είναι το 3-σε-1 απαλό νερό Micellair, το οποίο καταπραΰνει το δέρμα και καθαρίζει πρόσωπο και μάτια με μία μόλις κίνηση, καθώς και το βελούδινο Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ που εφαρμόζεται με τα δάχτυλα και μας προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση.

Τα απαραίτητα βήματα για μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως δεν αρκεί μόνο να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα, αλλά να παραμένουμε συνεπείς καθημερινά σε μία συγκεκριμένη ρουτίνα καθαρισμού που θα απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες, το περιττό σμήγμα και τα «αόρατα» μικρόβια που έχουν συσσωρευτεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακριβώς για αυτό, εκτός από το νερό micellaire για πρόσωπο και μάτια ή το κρεμώδες γαλάκτωμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να αφαιρέσουμε τα προϊόντα του μακιγιάζ, καλό θα ήταν να εμπλουτίσουμε την περιποίησή μας με έναν κρεμώδη αφρό καθαρισμού για πρωί και βράδυ, ο οποίος θα αφαιρεί επαρκώς τις ακαθαρσίες χωρίς να προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα και με μία λοσιόν απολέπισης από σαλικυλικό οξύ, η οποία θα αποβάλει τα νεκρά κύτταρα, θα ανανεώνει την υφή του προσώπου μας και θα του χαρίζει επιπλέον λάμψη! Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις ιδιομορφίες που παρουσιάζει η επιδερμίδα μας, το μόνο σίγουρο είναι πως τα προϊόντα της σειράς VERY ROSE, διαθέτουν το καταλληλότερο pH για κάθε τύπο δέρματος, δηλαδή αυτό που είναι πιο κοντά στην τιμή της επιδερμίδας, διατηρώντας έτσι αμετάβλητη τη φυσική της ισορροπία.

very rose 2

Μπορεί για αρκετές από εμάς η διαδικασία του ντεμακιγιάζ να είναι μία βαρετή, καθημερινή υποχρέωση που δεν απολαμβάνουμε εξίσου με το μακιγιάζ, αυτό όμως ίσως οφείλεται στο ότι δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη τα προϊόντα που θα μας κάνουν να τη δούμε διαφορετικά. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να δοκιμάσουμε τη νέα σειρά VERY ROSE της Nuxe, η οποία είναι βέβαιο πως με τις αισθησιακές υφές και το υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου, θα μας κάνει να ανυπομονούμε για τη στιγμή του ντεμακιγιάζ!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss