Βγαίνει μπροστά ο Γιώργος Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Σαββίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν, ανέλαβε δράση και ολοένα και περισσότερο συμμετέχει δημόσια στην καθημερινότητα του Δικεφάλου.

Το γεύμα που είχαν Λουτσέσκου και Μπότο με τον Γιώργο Σαββίδη επιβεβαίωσε από τη μια το ενωτικό κλίμα που βγαίνει προς τα έξω από τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ ως… αντίδοτο στην εσωστρέφεια που προκάλεσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά ήταν και μια ακόμη απόδειξη της δημόσιας πλέον επαναδραστηριοποίησης του Γιώργου Σαββίδη στην καθημερινότητα του Δικεφάλου.

Ο μεγάλος γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται να βγαίνει μπροστά σε πολλά ζητήματα και το κάνει δημόσια. Κι αυτό συμβαίνει μετά από μια μεγάλη περίοδο στην οποία η παρουσία της οικογένειας Σαββίδη στα κοινά του ΠΑΟΚ δεν γινόταν γνωστή παρά μόνο μέσα από τις ενημερώσεις για τηλεδιασκέψεις του Ιβάν Σαββίδη με τα στελέχη της ΠΑΕ και από δηλώσεις των τελευταίων για ενεργή συμμετοχή του στις λήψεις των αποφάσεων.

Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετές εβδομάδες και προφανώς ασχολείται με τα θέματα του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, η παρουσία του γίνεται ολοένα και περισσότερο δημόσια και μάλιστα όχι μόνο μέσω των social media, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε να αναλαμβάνει δράση σε μια σειρά από διαφορετικές περιπτώσεις:

  • Έπαιξε ρόλο στην συμφωνία του Ντόουγκλας Αουγκούστο για να ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Με τους εκπροσώπους του παίκτη να παραδέχονται ότι η εμπλοκή του ήταν καθοριστική και απέτρεψε το ενδεχόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του με τον Δικέφαλο.
  • Ανέλαβε να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ και την οικογένειά του στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μετά την επικοινωνία που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με το Δημήτρη Μελισσανίδη και την αποδοχή της σχετικής πρόσκλησης του ισχυρού άνδρα της Ένωσης.
  • Βρέθηκε στο μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (2/10) στα Τέμπη.
  • Ενώ είχε ήδη αποχωρήσει από την Τούμπα αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επέστρεψε εσπευσμένα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όταν ενημερώθηκε για το φραστικό επεισόδιο που είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με οπαδούς που τον αποδοκίμαζαν και έμεινε στα αποδυτήρια της Τούμπας με τον Ρουμάνο τεχνικό μέχρι και μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
  • Γευμάτισε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, Ζοζέ Μπότο, συζητώντας μαζί τους για την κατάσταση της ομάδας. Οι τρεις τους ανέλυσαν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο ξεκίνημα της σεζόν και αποφάσισαν να μείνουν πιστοί στο πλάνο για το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο μεγάλος γιος της οικογένειας καλύπτει το κενό που δημιουργήθηκε από την απουσία – φυσική τουλάχιστον- του Ιβάν Σαββίδη από την καθημερινότητα της ομάδας.

Μια απουσία που προκάλεσε και εξακολουθεί να προκαλεί αρκετές συζητήσεις και ακόμη περισσότερα σενάρια.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss