Βιασμός Σεπόλια: Διάλογοι, τέσσερα ραντεβού φρίκης και εμβάσματα

Αρνείται τις σε βάρος της κατηγορίες η 38χρονη μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία με θύμα το ίδιο της το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστηρίζει ότι τα δύο εμβάσματα που την «καίνε» πραγματοποιήθηκαν εν αγνοία της και αφορούσαν την 12χρονη και όχι την ίδια. Η 38χρονη, μητέρα οχτώ παιδιών, ισχυρίζεται ότι η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της και ότι είχε πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό, στον οποίο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, έβαλε 20 και 25 ευρώ σε δύο διαφορετικές αποστολές χρημάτων.
Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι από τη δικογραφία προκύπτει ότι υπήρχαν και άλλες οικονομικές συναλλαγές. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι υπάρχουν στοιχεία ότι η 38χρονη μητέρα της ανήλικης ζητούσε με μεγάλη συχνότητα χρήματα από τον Μίχο, γνωρίζοντας ότι εκείνος εκδίδει το παιδί της.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης εκατοντάδες σελίδες με τα μηνύματα και τους διαλόγους μεταξύ του 53χρονου, που εμφανιζόταν σε διαδικτυακή εφαρμογή ως «Ε. 16» για να αλιεύει παιδεραστές «πελάτες». Πρόκειται για σοκαριστικούς διαλόγους μεταξύ των «πελατών» που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη και τον 53χρονο που παρίστανε την 16χρονη έφηβη.
Στα μηνύματα αυτά οι παιδεραστές φέρονται να ζητούν καλύτερη τιμή, ενώ κλείνουν ραντεβού με την ανήλικη στο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss