Viewsonic XG2705-2K 27” Review

Η Viewsonic κυκλοφόρησε στην αγορά ένα ενδιαφέρον μοντέλο, το Viewsonic XG2705-2K 27”, που τραβάει το ενδιαφέρον κυρίως λόγω της προσιτής τιμής συνδυαστικά με κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Στις 27”, απευθύνεται σε τεράστιο κοινό και έχει τα φόντα να γίνει μια δημοφιλής επιλογή.
Μένει να δούμε πώς τα καταφέρνει, αφού έφτασε στα χέρια μας και τη δοκιμάσαμε για αρκετές ημέρες. Παρακάτω αποτυπώνουμε την άποψή μας για το νέο monitor της Viewsonic.
Βγάζοντας την οθόνη από το κουτί, βλέπουμε τον γνώριμο σχεδιασμό που προτιμάει η εταιρεία για οθόνες τέτοιας κατηγορίας. Αυτό σημαίνει, πολύ λιτή πλάτη, εξίσου λιτή μπροστινή όψη και το μαύρο να κυριαρχεί με εξαίρεση το γυαλιστερό λογότυπο της εταιρείας κεντραρισμένο στο κάτω μπροστινό πλαίσιο.

Στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, θα βρούμε πέντε φυσικά πλήκτρα κι αντίστοιχα σύμβολα πάνω από το καθένα για τις λειτουργίες που εξυπηρετούν. Επίσης στο κάτω μέρος, θα βρούμε τις θύρες: δύο HDMI 2.0, μία DisplayPort 1.2, μία θύρα ακουστικών 3.5mm και την υποδοχή του καλωδίου τροφοδοσίας. Στα αριστερά και δεξιά άκρα της κάτω πλευράς, θα βρούμε κι από ένα ηχείο.
Ο βραχίονας είναι ενσωματωμένος στην πλάτη, που σημαίνει ότι η μόνη συναρμολόγηση που χρειάζεται είναι για το κάτω μέρος της βάσης. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί εργαλεία, ενώ η βάση είναι επίπεδη και απλώνεται όμορφα στο γραφείο, οπότε μπορού …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss