Βικτόρια Μπέκαμ: Κατέρρευσε στη πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι – Γιατί ξέσπασε σε κλάματα

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς περπατούσε στην πασαρέλα του ντεμπούτου της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η πρώην σταρ των Spice Girls και σχεδιάστρια μόδας, άρχισε να κλαίει καθώς άπλωσε το χέρι της για να αγκαλιάσει τον σύζυγό της Ντέιβιντ – ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά για να την υποστηρίξει, μαζί με τα τρία μικρότερα παιδιά τους – την Χάρπερ, τον Ρόμεο και τον Κρουζ.
Επίσης στο σόου εμφανίστηκε ο μεγαλύτερος γιος τους Μπρούκλιν και η σύζυγός του Νικολά, αφήνοντας πίσω την φημολογούμενη κόντρα μεταξύ πεθεράς και νύφης.

Ίσως η Βικτόρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της βλέποντας και πάλι την οικογένειά της μαζεμένη μετά από πολλούς μήνες.

Δεν είχε δει τον γιο της από τον Απρίλιο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρώην Spice Girl δεν είχε συναντηθεί με τον πρωτότοκο γιος της Μπρούκλιν από τον περασμένο Απρίλιο. Μπορεί η Βικτώρια να ήταν αχώριστη με τον γιο της όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Μάλιστα φίλοι της πρώην ποπ σταρ εξομολογούνται στην Daily Mail ότι η Βικτώρια είναι βαθιά λυπημένη που ο Μπρούκλιν δεν συμμετείχε στις διακοπές της οικογένειας Μπέκαμ.
Η κόντρα μεταξύ νύφης και πεθεράς ξεκίνησε – σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ – επειδή η Νίκολα δεν φόρεσε το νυφικό που σχεδίασε η Βικτώρια στον γάμο της με τον Μπρούκλιν.
Επιπλέον φήμες αναφέρουν ότι στον πολυσυζητημένο γάμο η νύφη ξέσπασε σε κλάματα, αφού η Βικτόρια Μπέκαμ, άλλαξε το τραγούδι για τον πρώτο χορό των νεονύμφων.Όπως είχε προγραμματιστεί για τον πρώτο του χορό μετά τον γάμο, το ζευγάρι θα απολάμβανε το κομμάτι «You Sang To Me», το οποίο θα τραγουδούσε ζωντανά ο Αμερικανός τραγουδιστής Μάρκ Άντονι, κάτι που φαίνεται να άλλαξε κατόπιν αιτήματος της Βικτόρια Μπέκαμ.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss