Βίκυ Καγιά: «Φαρμακώνομαι με τον αρνητισμό, μαραζώνω»

Η Βίκυ Καγιά «εισέβαλε» στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», για να του ευχηθεί από κοντά για την ονομαστική του εορτή, αφού και εκείνος βρέθηκε πρόσφατα στο «DWTS». Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ζήτησε να γίνουν κολλητοί, αλλά  και να της κρατά τα παιδιά.

«Είναι σαν να μην είμαι ο εαυτός μου»

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά δήλωσε σχετικά το αν θα ξανάκανε πρωινή εκπομπή: «Δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είμαι κομμένη και ραμμένη για αυτό το πράγμα. Είναι σαν να μην είμαι ο εαυτός μου. Φαρμακώνομαι με τον αρνητισμό, μαραζώνω».

«Η ισορροπία είναι πολύ σημαντική για μία μαμά και μια επαγγελματία, τα ναι και τα όχι που λες είναι πάρα πολύ βοηθητικά»

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε: «Στα 43 κάπως το έχεις βρει. Τα παιδιά σου αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα αλλά και τα “χαστούκια”. Η ισορροπία είναι πολύ σημαντική για μία μαμά και μια επαγγελματία, τα ναι και τα όχι που λες είναι πάρα πολύ βοηθητικά».

«Αν περάσω τα όριά μου με πιάνει νευρικότητα»

Αμέσως μετά, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Είχα πάθει λίγο άρνηση με την τηλεόραση», ενώ απάντησε στην ερώτηση και γιατί έφυγε από το «GNTM». Συγκεκριμένα, απάντησε: «Υπήρχαν δύο λόγοι. Πρώτον ότι έχω μάθει στην επαγγελματική μου ζωή να σταματάω εκεί που δεν αντέχω. Αν περάσω τα όριά μου με πιάνει νευρικότητα. Δεν ήμουν εγώ αυτή πότε γιατί να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι».

«Το “GNTM” είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή, μιλάμε για 24ωρα και αυτό έκανε build-up»

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν καμένη από την κούραση, 5 χρόνια δεν είχα ξεκουραστεί κανέναν Αύγουστο, το “GNTM” είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή, μιλάμε για 24ωρα και αυτό έκανε build-up. Έκανα ένα pause. Τώρα pause, break δεν ξέρω. Κάναμε πολλές συζητήσεις με το κανάλι».

«Πήγα στη Νέα Υόρκη και έκανα μαθήματα για θέατρο, τηλεόραση και παρουσίαση»

Επίσης, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: «Πήγα στη Νέα Υόρκη και έκανα μαθήματα για θέατρο, τηλεόραση και παρουσίαση. Έκανα σεμινάρια και εκεί είδα ότι ηθοποιός δεν μπορώ να γίνω παρά μόνο celebrity acting δηλαδή να κάνω εμένα. Έκανα πάρα πολλά πράγματα για να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω ότι κάνω για την τηλεόραση».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss