Βίκυ Καγιά: H όλο νόημα ευχή της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το Love Island

Βίκυ Καγιά: Όλα όσα είπε για το νέο ξεκίνημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Βίκυ Καγιά λίγο πριν ξεκινήσει και η ίδια με τις εκπομπές της για την φετινή σεζόν, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για την σεζόν που ξεκινά και αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το νέο της ξεκίνημα ως παρουσιάστρια του Love Island.
Οι ευχές της Βίκυ Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Νιώθω πάρα πολύ αγωνία, νιώθω ταπεινή, νιώθω ήρεμη. Έχω μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη να εκπληρώσω και έχω γυρίσει για αυτά τα κορίτσια που αξίζουν, για αυτά τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά αυτή την καριέρα και το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα», είπε και συνέχισε:
«Θέλω να πω ότι η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου με έχουν συγκινήσει… πιο βαθιά και από το βαθιά! Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ούτε και είναι ποτέ δεδομένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγωνιώ και δεν καρδιοχτυπώ και εγώ για να πάνε όλα καλά».

«Μου φαίνεται μια χαρά η επιλογή της, να πάει καλά και να πάμε όλοι καλά. Να δοκιμάσει πράγματα που θα την πάνε μπροστά γιατί όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να το κάνουμε αυτό. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία, να το απολαύσει, να το χαρεί και να μάθει από αυτό», σχολίασε η Βίκυ Καγιά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss