Βίκυ Καγιά: Το GNTM ανέδειξε την Έλενα Χριστοπούλου, λυπάμαι που νιώθει έτσι

Από τα μέσα Ιουνίου αναμένονται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων «GNTM», που φέτος μετρά απουσίες παλιών συντελεστών, ενώ το παρών θα δώσουν η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργο Καράβας. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Βίκυ Καγιά, πριν την πτήση της για τις Κάννες.

«Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή»

Αρχικά, η Βίκυ Καγιά είπε: «Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το “GNTM”. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνουν δοκιμαστικά ακόμα και διαπραγματεύσεις. Μόνο για τον Γιώργο Καράβα ξέρω. Δεν νομίζω ότι θα είναι κάποιος από τα παλιά. Πρόκειται για νέο αίμα και άτομα που δεν έχουν ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση».

«Δεν ξέρω γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε»

Στη συνέχεια, όταν ερωτήθηκε για το αν θα επέλεγε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Θα προτιμούσα κάποιον από τα πιο παλιά, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το “GNTM” την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό είναι».

«Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί για κάτι, ξέρω εγώ;»

Επίσης, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είπε: «Ξέρω ότι είναι ένα project που η Ζενεβιέβ Μαζαρί αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι και πήγε κάπου αλλού. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει τις αποφάσεις για τη ζωή του και έχει και το δικαίωμα να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω… Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί για κάτι, ξέρω εγώ; Δικαίωμα της».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.