Βίκυ Κάβουρα: «Έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι, γιατί είμαι στον αγώνα της επιβίωσης»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για την προσωπική της ζωή και εξήγησε πως ο χαρακτήρας του πατέρα της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της.

«Οι γονείς μου και ο αδελφός μου είναι οι μονοί άνθρωποι που θέλω να μιλάω καθημερινά και εμπιστεύομαι»

Αρχικά, είπε: «Οι γονείς μου και ο αδελφός μου είναι οι μονοί άνθρωποι που θέλω να μιλάω καθημερινά και εμπιστεύομαι. Ο μπαμπάς μου, μου έχει αδυναμία, αλλά είναι υπόγεια. Δεν εκδηλώνεται. Έχω πει στον μπαμπά μου να εκδηλώνει τα συναισθήματα του για μένα ώστε να βρω και συντρόφους που θα κάνουν το ίδιο».

«Δεν είναι ντροπή να εκδηλώσεις τον θαυμασμό σου και να πεις ότι είσαι ερωτευμένος»

Η Βίκυ Κάβουρα συμπλήρωσε: «Οι πρώην σύντροφοι και οι φίλες μου ήταν άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν είναι ντροπή να εκδηλώσεις τον θαυμασμό σου και να πεις ότι είσαι ερωτευμένος. Νιώθω ότι αν οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί, θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση».

«Μπαίνεις στο διαδίκτυο πατάς το όνομα μου και σου βγάζει 100 ανθρώπους που έχω βγει»

«Σε μια φωτογραφία μου με μαγιό θα γράψουν η σέξι κορμάρα ενώ για κάποια άλλη με την ίδια πόζα θα πουν ότι πήγε οικογενειακές διακοπές. Μπαίνεις στο διαδίκτυο πατάς το όνομα μου και σου βγάζει 100 ανθρώπους που έχω βγει. Έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι, γιατί είμαι στον αγώνα της επιβίωσης. Έχω κάνει δυο σχέσεις στα 33 μου χρονιά», πρόσθεσε επίσης η Βίκυ Κάβουρα.

«Αν είχα κάνει οικογένεια, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση»

Η Βίκυ Κάβουρα είπε στη συνέχεια: «Αν είχα κάνει οικογένεια, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Δεν θα κάνω όμως παιδί για να μην μου χρεώνουν συντρόφους».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss