Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επίθετο της

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της, καθώς όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Κέλλυ Χεινοπώρου. Ειδικότερα, η σύζυγος του εκλιπόντος Άκη Τσοχατζόπουλου, έλαβε αποκλειστικά το επίθετο του και πλέον θα ονομάζεται Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

η ταυτότητα της Βίκυς Σταμάτη

«Εγώ επιλέγω την νομική οδό για να αποκαταστήσω την αλήθεια»

Στην εκπομπή επίσης, έκανε δήλωση η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», είπε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

«Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών»

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρει για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss