Βίντεο δείχνει την επερχόμενη λειτουργία always-on του iPhone 14 Pro σε δράση

Το περσινό iPhone 13 Pro και Pro Max ήταν τα πρώτα iPhone που διέθεταν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για να επιτρέψουν στην οθόνη να ανανεώνεται δύο φορές πιο γρήγορα από τις οθόνες των 60 Hz για να κάνει το κινούμενο περιεχόμενο να φαίνεται πιο ομαλό και πιο γρήγορο.

Δεδομένου ότι οι υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης επηρεάζουν την μπαταρία, η Apple εξάρτησε τα τηλέφωνα με την τεχνολογία πολυκρυσταλλικού οξειδίου χαμηλής θερμοκρασίας (LTPO) που επιτρέπει έναν δυναμικό ρυθμό ανανέωσης που αλλάζει ανάλογα με το τι υπάρχει στην οθόνη.
Ένας περιορισμός είναι ότι τα τηλέφωνα μπορούν να μειώσουν τον ρυθμό ανανέωσης μόνο στα 10 Hz, γι’ αυτό πιθανώς δεν διαθέτουν τη δυνατότητα always-on display. Το iPhone 14 Pro και το Pro Max φημολογείται ότι έχουν οθόνες που θα επιτρέψουν ρυθμό ανανέωσης 1 Hz και αυτό είναι καλό για τις φήμες σχετικά με μια οθόνη always-on display.

Το iOS 16 έχει εισαγάγει μια προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος και αυτό είναι περισσότερο απόδειξη ότι η Apple θέτει τις βάσεις για τη λειτουργία. Είναι ήδη εκεί στα μοντέλα Apple Watch Series 5 και νεότερα μοντέλα και σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα πληροφορίες, όπως η ώρα, ακόμη και όταν το wearable “κοιμάται”.
Στα iPhone 14 Pro και Pro Max, η λειτουργεία always-on display πιθανώς θα σας επιτρέψει να προ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss