Βίντεο ντοκουμέντο από το ναυάγιο με τους μετανάστες στα Στενά Καφηρέα

Βίντεο-ντοκουμέντο του Λιμενικού από την επιχείρηση μετά το ναυάγιο σκάφους με μετανάστες –  Κανείς από τους 9 διασωθέντες μετανάστες δεν είχε σωσίβιο

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό, δείχνει την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών που εντοπίστηκαν στο Στενό Καφηρέα στην Εύβοια. Το σκάφος που επέβαιναν οι δεκάδες αλλοδαποί είχε ξεκινήσει από τη Σμύρνη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, η οποία συνεχίζεται, εντοπίστηκαν ζωντανοί εννέα μετανάστες κανείς εκ των οποίων δεν είχε μαζί του κάποιο σωσίβιο. Κατά δήλωση των διασωθέντων μεταναστών στο σκάφος που βυθίστηκε επέβαιναν συνολικά 68 άτομα.

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μέσω του 112, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για κινδυνεύον σκάφος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, χωρίς ωστόσο να δηλωθεί το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται το σκάφος ή οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια που θα μπορούσε να προσδιορίσει το ακριβές στίγμα του σκάφους.
Εν συνεχεία, προσδιορίστηκε ότι το σκάφος βρισκόταν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή στενού Καφηρέα, ενώ Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετείχε στις έρευνες, εντόπισε και περισυνέλεξε εννέα (09) αλλοδαπούς άνδρες, από τη βραχονησίδα “ΜΑΝΔΗΛΟΥ” στενού Καφηρέα. Κατά δήλωση των ανωτέρω, επέβαιναν περί τα 68 άτομα σε Ι/Φ σκάφος, το οποίο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss