vivo: στην κορυφή της αγοράς smartphone της Κίνας το 1ο τρίμηνο του 20

Έχοντας ως κεντρικό της άξονα τις έξυπνες συσκευές και τις έξυπνες υπηρεσίες η vivo κατάφερε να διατηρήσει ισχυρή δυναμική. Σύμφωνα με την Counterpoint Research, η vivo βρέθηκε στην κορυφή της αγοράς smartphone της Κίνας το 20212 με μερίδιο αγοράς 22%.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας επέκτασης, ήδη από τώρα, η vivo έχει επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της σε περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές και έχει «αγκαλιαστεί» από περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την VIVO
Η vivo είναι εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας παγκοσμίως, με κεντρικά γραφεία στην Κίνα, που υποστηρίζονται από δίκτυο Κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης σε Πεκίνο, Σαγκάη, Σενζέν, Ντονγκουάν, Νανζίνγκ, Χανγκζού  και Σιάν η vivo εστιάζει στην ανάπτυξη Τεχνολογικών Καταναλωτικών Προϊόντων αιχμής, όπως το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη, ο Βιομηχανικός Σχεδιασμός, η Φωτογραφία αλλά και ορισμένες επιπλέον ανερχόμενες τεχνολογίες. 
Tο 2014 έκανε το πρώτο βήμα στις διεθνείς αγορές, με παρουσία σε περισσότερες από 60 αγορές, δεσμευόμενη να παρέχει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές, καθώς αποτελεί ένα Brand με φανατικούς οπαδούς, που αγαπούν και επιλέγουν πάνω από 400 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Τον Νοέμβριο του 2019 εισήλθε στην Ευρωπαϊκή αγορά ιδρύοντας τα κεντρικά γραφεία της Ευρώπης στο Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται εφαρμόζει Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης με όραμα να οικοδομήσει μία γέφυρα μεταξύ του ανθρώπου και του ψηφιακο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss