vivo v23 5G Review

Η vivo ήρθε κι επίσημα στην Ελλάδα, οπότε έφτασαν στα χέρια μας διάφορα από τα smartphones που λάνσαρε η εταιρεία στη χώρα μας.

Για αρχή, πήραμε το ισχυρότερο εξ αυτών, το VIVO V23 5G, ένα mid-ranger που υπόσχεται εκπληκτικές φωτογραφίες, μοναδικό design, δύναμη που αντέχει στο χρόνο και γενικότερα μια premium εμπειρία σε προσιτή τιμή.Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία είναι σφοδρός, ωστόσο, οπότε το vivo V23 θα πρέπει να ξεχωρίσει σε αρκετά σημεία για να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού. Η εταιρεία ποντάρει πολλά στη συγκεκριμένη συσκευή, οπότε μένει να δούμε αν θα… κερδίσει το στοίχημα.
Ξεκινάμε με το σχεδιασμό, ένα από τα δυνατά σημεία του κινητού. Έχει διαστάσεις 157.2×72.4×7.4mm και ζυγίζει περίπου 179g, δηλαδή περίπου στα συνηθισμένα νούμερα για τέτοιας κατηγορίας κινητό. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και η πλάτη από γυαλί, μάλιστα με μια ασυνήθιστη επεξεργασία που το κάνει να αντιδρά στο φως του ήλιου (γενικά, στο UV) και να αλλάζει χρώμα.Ενώ τυπικά έχει ένα χρυσαφένιο χρώμα, όταν εκτεθεί σε υπεριώδες φως γίνεται σταδιακά πετρόλ, ανοιχτό γαλάζιο με πράσινο και λαμπιρίζοντας με χρυσές λεπτομέρειες. Είναι όμορφος κι ιδιαίτερος σχεδιασμός, ο οποίος σχεδόν προκαλεί να μη χρησιμοποιηθεί θήκη για να μην παρέμβει στην εμφάνιση, αλλά αυτό προϋποθέτει μεγαλύτερη προσοχή για πτώσεις και γενική φθορά – το γυαλί είναι πανέμορφο μεν, αλλά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss