Βλαχοδήμος: «Σωστή απόφαση για μένα ο Παναθηναϊκός, μου άρεσε το σχέδιό του»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής τερματοφύλακας Οδυσσέας Βλαχοδήμος διαπρέπει στη Μπενφίκα και παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική τηλεόραση.

Ο Βλαχοδήμος μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει από τη Γερμανία στον Παναθηναϊκό, αλλά και την πορεία του στην Πορτογαλία. Αναλυτικά όσα είπε:

 «Πιστεύω ότι εκείνη την εποχή ήταν η σωστή απόφαση για μένα να μετακομίσω στην Αθήνα. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο που είχε ο Παναθηναϊκός για μένα.

Και για μένα ήταν καλό να φύγω από τη χώρα, να μετακομίσω στην Ελλάδα. Να είμαι μόνος μου και να ανοίγω τα φτερά μου. Νομίζω ότι ήταν μια εύκολη απόφαση επίσης. Κατέληξα να έχω την ευκαιρία να παίξω με τον αδερφό μου ξανά στην ίδια ομάδα. Είναι περίεργο συναίσθημα μερικές φορές. Αν παίζουν και οι δύο και παίζουν καλά, είναι πάντα καλά και όλα είναι φανταστικά. Αλλά αν κάποιος δεν παίζει, στενοχωριέσαι γι’ αυτόν, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Απολαύσαμε πραγματικά τον χρόνο μας μαζί.

Καταρχάς, πάντα ένιωθα ότι είμαι Έλληνας. Πέρασα υπέροχα με τις μικρές ομάδες της εθνικής Γερμανίας. Ήταν επιτυχημένα χρόνια, έπαιξα σε μεγάλες διοργανώσεις. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Όταν σκέφτομαι; Μερικές φορές είναι στα ελληνικά, άλλες στα γερμανικά, είναι ένα χάος, ένα μείγμα και των δύο.

Είναι πάντα καλό να γυρνάς σπίτι, γιατί είναι η οικογένειά μου εκεί, οι φίλοι μου. Η μητέρα μου μετακόμισε όταν ήταν δύο ετών, οπότε μεγάλωσε στη Γερμανία. Μετά από αυτό, νομίζω ότι ο πατέρας μου πήγε στη Γερμανία στην ηλικία είκοσι ετών. Αργότερα γεννηθήκαμε εγώ με τον αδερφό μου».

Για τη Μπενφίκα, ο Βλαχοδήμος τόνισε: «Για μένα ήταν σαν να έκανα το επόμενο βήμα. Η Πορτογαλία έχει πάντα πολύ ταλαντούχους παίκτες και παρατηρώ ότι σε αυτή τη χώρα όλοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται και στα παιδιά και στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ήθελα να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, σε μεγάλες διοργανώσεις και να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Ήταν το επόμενο βήμα μου, ήθελα να εξελιχθώ. Αυτή ήταν η ιδέα μου και ο τρόπος σκέψης μου».

Για τον προπονητή του Ρόγκερ Σμιντ: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα, βοήθησε την ομάδα να πιστέψει στον εαυτό της. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες έχουν πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Αυτό που μου αρέσει και βλέπω είναι ότι νοιάζεται για τη γνώμη της ομάδας, υπάρχει πάντα καλή επικοινωνία μεταξύ μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss