Βλάχος: Ο Κούγιας μας πάει σε σκοτεινές εποχές

Mε τον Αλέξη Κούγια, συνήγορο του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη τα «έβαλε» ο συνήγορος των μηνυτών του, Δημήτρης Βλάχος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Παράλληλα, τόνισε πως ο ποινικολόγος εκμεταλλεύεται το όνομα της Τζεφ Μοντάνα εξαιτίας του «υπερασπιστικού του οπορτουνισμού».

«Την Τζεφ Μοντάνα την έφερε η ίδια η υπεράσπιση στη δίκη»

«Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο καιρό η υπεράσπιση ασχολείται με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο. Την Τζεφ Μοντάνα την έφερε η ίδια η υπεράσπιση στη δίκη», ανέφερε αρχικά ο Δήμητρης Βλάχος.

«Γιατί την έφερε μέσα στη δική και συνεχίζει να την λοιδορεί και να την προσβάλλει αναφερόμενος μία φορά με αρσενικό μια φορά με θηλυκό και μια φορά με ουδέτερο και φτάνοντας στο σημείο να καταπατάει τους νόμους, αλλά και τη νομική και κοινωνική πραγματικότητα και να αρνείται αυτό που έχει ως υποχρέωση στη νομική, είναι η αναγνώριση της ελευθερίας του καθορισμού του φύλου του κάθε ανθρώπου, η οποία έχει θεσμοθετηθεί και παγκοσμίως και την Ελλάδα» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Ο Αλέξης Κούγιας μας πάει σε σκοτεινές εποχές τότε που αρσενικά κατεβαίναν στη Συγγρού για πέσιμο και για κράξιμο»

«Το να επιμένουμε μέσα στη δίκη και δημοσίως και να χρησιμοποιούμε την Τζεφ Μοντάνα που δεν έχει καμία σχέση με τον Λιγνάδη και με τους βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται, όμως να τον προσβάλουμε και να τον λοιδορούμε, αρνούμενοι την ελευθερία της επιλογής φύλου, αυτό δεν είναι τυχαίο» τόνισε ο δικηγόρος.

Στην συνέχεια ο κ. Βλάχος υπογράμμισε: «Δεν είναι επειδή ο συνήγορος είναι συντηρητικός είναι ένας οπορτουνισμός που προσπαθεί να διεγείρει τα πιο σκοτεινά ένστικτα της κοινωνίας και να συσπειρώσει πίσω του το πιο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας. Ο Αλέξης Κούγιας μας πάει πίσω σε σκοτεινές εποχές τότε που κάποια αρσενικά μειωμένης αυτοπεποίθησης κατεβαίναν στη Συγγρού για πέσιμο και για κράξιμο», ανέφερε ο Γιάννης Βλάχος.

«Αρνούμαστε πλέον να δούμε την πραγματικότητα»

Και πρόσθεσε: «Αρνούμαστε πλέον να δούμε την πραγματικότητα. Είναι μια προβοκάτσια συνειδητή αυτή που γίνεται. Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Δεν οφείλεται στον προσωπικό του συντηρητισμό αλλά στον υπερασπιστικό του οπορτουνισμό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss