Βλάχος στο Newsbomb.gr: «Το κάλεσμα σε αποστασία έχει διαχρονικά ένα όνομα: Μητσοτάκης»

Ως «σκάνδαλο μεγατόνων, που ακουμπά το σύνολο της πολιτικής και οικονομικής ζωής» της χώρας, χαρακτηρίζει την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Παναγιώτης Βλάχος, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει ότι «στο Μαξίμου στήθηκε ένα επιτελικό παρακράτος, που δεν διστάζει να καταστρέφει αποδεικτικά στοιχεία, να ψεύδεται, να απειλεί, να παραπληροφορεί».
Σχολιάζοντας τα σενάρια της επόμενης ημέρας, μετά τις εκλογές, συνδυαστικά με τα όσα στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός για κάλεσμα σε στελέχη άλλων κομμάτων να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση της ΝΔ, σημείωσε ότι το «κάλεσμα σε αποστασία έχει διαχρονικό όνομα στην ελληνική πολιτική ζωή. Μητσοτάκης».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Βλάχου στο Newsbomb.gr
Κύριε Βλάχο, ποια είναι τα συμπεράσματα στα οποία έχετε καταλήξει από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη; Είστε ικανοποιημένοι;

Η ΝΔ σαμποτάρισε το έργο της Επιτροπής, εξού και το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε στην τελευταία συνεδρίαση καταγγέλλοντας την για κοροϊδία. Η μη κλήση των βασικών μαρτύρων, οι μέθοδοι εξέτασης, το «κατενάτσιο» σιωπής με πρόφαση ένα ανύπαρκτο απόρρητο, οι ψευδείς διαρροές, όλα δείχνουν ένα καθεστώς σε πανικό.

Παρόλαυτα υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί, όπως ο κ. Ράμμος, πρόεδρος της ΑΔΑΕ που σέβονται το θεσμό που εκπροσωπούν και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Η κατάθεσή του ήταν καθοριστική για να επιβεβαιώσει ότι στο Μαξίμου στήθηκε ένα επιτελικό παρακράτος, που δεν διστάζει να καταστρέφει αποδεικτικά στοιχεία, να ψεύδεται, να απειλεί, να παραπληροφορεί.
Γιατί κατηγορείτε την κυβέρνηση για «απόπειρα συγκάλυψης» της υπόθεσης;
Γιατί υπάρχει μια σειρά διαβολικών συμπτώσεων, για τις οποίες δεν δόθηκαν απαντήσεις, ενώ κατέρρευσαν όλα τα επιχειρήματα της κυβερνητικής πλευράς. Γιατί την ημέρα που ο κ. Ανδρουλάκης στέλνει τους δικηγόρους του στην ΑΔΑΕ, ο κ. Κοντολέων καταστρέφει τα αρχεία; Μήπως για να μη μαθευτεί για ποιο λόγο δόθηκε παράταση παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη πέρα από το δίμηνο;
Γιατί η ΕΥΠ ξεκινά να τον παρακολουθεί λίγες ημέρες μετά το Predator; Μήπως γιατί απέτυχαν να παγιδεύσουν το κινητό του; Και αποτελούσε “εθνικό κίνδυνο” ως υποψήφιος αρχηγός και μόλις εξελέγη έπαψε να απειλεί την εθνική ασφάλεια; Επιπλέον, δείτε πως χειρίζονται το θέμα του απορρήτου της Εξεταστικής: για τον κ. Ρουμπάτη μοιράζουν non paper, αλλά τα στόματα μένουν κλειστά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για καραμπινάτο σκάνδαλο και προκλητική συγκάλυψη. Ακόμη και σήμερα καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να άρει το απόρρητο, ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ και να σταματήσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss