Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μίλησε για την αναγνωρισιμότητα, τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε και τι κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.

«Με κάνει να νιώθω ζωντανός όταν με χαιρετάνε στο δρόμο»

«Είχα εμπορικές αποτυχίες, ποτέ καλλιτεχνικές. Δανείστηκα από τις τράπεζες και ακόμα χρωστάω. Ήθελα να γίνω γνωστός. Με κάνει να νιώθω ζωντανός όταν με χαιρετάνε στο δρόμο. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν στο δρόμο, ήταν πολύ αστείο, ήταν μόλις είχε παιχτεί το πρώτο επεισόδιο από τις Βαρβαρότητες», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Χωρίς έρωτα δεν μένει ένα ζευγάρι μαζί

«Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί 34 χρόνια»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το καλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι η γυναίκα μου είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί 34 χρόνια. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκαναν παιδί με την Έφη Μουρίκη (Photos & Video) | Gossip-tv.gr

«Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε στη συνέχεια: «Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα. Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss