Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τον πατέρα μου τον γνώρισα ασπρομάλλη, όταν δεν είχε αντοχές

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις δύσκολες οικονομικές εποχές που πέρασε ως ηθοποιός στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Ποτέ δεν λειτούργησα ως εραστής»

«Στην Πειραματική Σκηνή πέρασα απίστευτες πείνες. Στο θέατρο πεινάσαμε πάρα πολύ αλλά δεν μας ένοιαζε» εξομολογήθηκε. Με λόγια αγάπης μίλησε και για τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, με την οποία είναι μαζί 34 χρόνια. «Ποτέ δεν λειτούργησα ως εραστής» είπε αναφερόμενος τόσο στην προσωπική του ζωή αλλά και στους ρόλους που τον ενδιέφεραν ως ηθοποιό.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δείτε πώς απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν έγινε πατέρας | fthis.gr

«Υπήρχε τεράστια απόσταση»

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχεια στη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος τον έκανε στα 62 του χρόνια. «Τον γνώρισα ασπρομάλλη, όταν δεν είχε αντοχές να βγει με το παιδί του να το πάει, να το γυρίσει. Υπήρχε τεράστια απόσταση. Ήταν παράδειγμα όχι προς μίμηση». Οι γονείς του κατάλαβαν από νωρίς ότι δεν τον ενδιέφερε να πάει στο πανεπιστήμιο. «Τους έλεγα ότι ήθελα να μάθω μία τέχνη και να ζήσω από αυτή» εξήγησε ο ηθοποιός.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Χωρίς έρωτα δεν μένει ένα ζευγάρι μαζί

«Ο κόσμος μας κρατάει»

Για τα 10 χρόνια «Μουρμούρας» στον Alpha ο ηθοποιός είπε ότι οι τηλεθεατές έκαναν τη σειρά αν κρατήσει τόσο πολύ. «Στα 5 χρόνια είπαμε να σταματήσουμε, αλλά επενέβησαν οι θεατές και επενέβη και ο Κοντομηνάς και είπε Alpha χωρίς “Μουρμούρα” δεν υπάρχει. Ο κόσμος μας κρατάει».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss