Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Υπήρχε διάσταση απόψεων και χάσμα γενεών με τον πατέρα μου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην εκπομπή “Status”. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που διατηρούσε με τον πατέρα του αλλά και το χάσμα γενεών, όπως το χαρακτήρισε, που τους χώριζε.

«Άλλα τα ενδιαφέροντα, αλλά και από αυτό κερδισμένος βγήκα»

Ειδικότερα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος αυτός υπήρξε δημιουργικός, δραστήριος στη δουλειά του αλλά τον γνώρισα με άσπρα μαλλιά. Δηλαδή ήταν ασπρομάλλης όταν τον γνώρισα και όταν άρχισα να μεγαλώνω και χωρίς πολύ μεγάλη όρεξη και ενέργεια για ζωή. Άρα καταλαβαίνεις ότι υπήρξε διάσταση απόψεων, διάσταση γενεών και μεγάλο χάσμα γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει το παιδί του ούτε και το παιδί τον πατέρα. Άλλα τα ενδιαφέροντα, αλλά και από αυτό κερδισμένος βγήκα».

«Άρχισα να οργανώνω και να φιλτράρω τη σχέση τους»

«Έγινα ο διαιτητής του σπιτιού. Άρχισα να συμπεριφέρομαι, κάτι που με ωρίμασε και πιο πολύ, σαν γονιός των γονιών μου λόγω της αποστάσεως και της μη συνεννόησης μεταξύ μας. Άρχισα να οργανώνω και να φιλτράρω τη σχέση τους, αλλά και την ίδια μας την οικογένεια εξ’ ανάγκης για να προστατεύσω εμένα αλλά και την οικογένεια μου. Άρα λίγο σαν να τους πήρα αγκαλίτσα ήταν από μωρό παιδί για να τους δείξω ότι πρέπει να ηρεμήσουν, πρέπει να διδαχτούν από τη ζωή αλλά δεν το καταλάβαιναν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss