«Voice»: Ο Λιανός φεύγει για «Survivor» – Ποιος θα πάρει τη θέση του

Όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές, το «Voice» θα αποχαιρετήσει το κοινό το νέο έτος με πολλές εκπλήξεις και ωραίες μουσικές βραδιές.

Σίγουρη είναι, πλέον, η απόφαση του ΣΚΑΪ να δώσει παράταση στο «Voice». Το μουσικό σόου, που προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής, είναι από τα λίγα προγράμματα -εκτός της μυθοπλασίας- που σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης και «αγκαλιάζεται» από τους τηλεθεατές.
Με μία συνταγή δοκιμασμένη και πετυχημένη, οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν ότι το εν λόγω πρότζεκτ πρέπει να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και όχι τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές, το «Voice» θα αποχαιρετήσει το κοινό το νέο έτος με πολλές εκπλήξεις και ωραίες μουσικές βραδιές.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το «Survivor» θα ξεκινήσει μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, εύλογα δημιουργήθηκε η απορία «Ποιος θα παρουσιάσει το Voice;»…
Ο Γιώργος Λιανός, ο άνθρωπος που με το πηγαίο χιούμορ και τις ατάκες του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας, θα ταξιδέψει για τις ανάγκες του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Όπως όλα δείχνουν, στα μέσα του επόμενου μήνα θα πάρει το εισιτήριό του και θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τον εξωτικό προορισμό αφήνοντας κενή τη θέση του παρουσιαστή του «Voice».

Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου ήταν τα ονόματα που ακούγονταν έντονα για την αντικατάσταση του, καθώς και οι δύο θεωρούνται επιτυχημένες-με εμπειρία στη μικρή οθόνη και πάνω από όλα ανήκουν ήδη στο δυναμικό του σταθμού. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, προτεραιότητα του ΣΚΑΪ είναι η Φαίη Σκορδά. Αυτό σημαίνει ότι οι ιθύνοντες την θέλουν να βρεθεί στο τιμόνι του μουσικού φορμάτ για τα lives και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Η ίδια η Φαίη, πάντως, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ανέφερε: «Δεν φλερτάρω με τη βραδινή ζώνη, μου έχουν γίνει προτάσεις. Αν συζητηθεί κάτι για λίγο, θα το δούμε». Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς τόνισε ότι ένας από τους όρους του συμβολα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss