Volley League: Δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Δυο αναμετρήσεις απόψε, για το πρωτάθλημα της Volley League.

Με τον αγώνα μεταξύ του Α.Ο.Π.Κηφιιάς και του ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή θα συνεχιστεί η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League. (14η αγωνιστική, 28/2, 17:00, EΡΤ Sports, Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας).

Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων έχουν… στοιχειώσει. Ο αγώνας του β΄γύρου στο πρωτάθλημα 2019-20 ματαιώθηκε λόγω της καραντίνας και ο αγώνας του α΄γύρου 2020-21 αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19.

H Kηφισιά σε 9 αγώνες έχει 9 βαθμούς. Ο προηγούμενος αγώνας με τον Φίλιππο στη Βέροια αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και τελευταίος αγώνας ήταν με το Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη τον οποίο και νίκησε με 3-2 σετ.

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με νέο προπονητή τον Νίκολα Ματιάσεβιτς. Ο γαλλοσέρβος προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Volley League.

Ο ΠΑΟΚ σε 8 αγώνες έχει 17 βαθμούς και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στοχεύει σε μηδενικές απώλειες στα έξι ματς που έχει να δώσει μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου. Σε 28 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 21-7 ενώ ο δικέφαλος έχει σερί νικών 11-0.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά, τον Φίλιππο Βέροιας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών στην προσπάθεια του να μειώσει ή και να διατηρήσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι πράσινοι σε 11 αγώνες έχουν 22 βαθμούς.

Ο Φίλιππος Βέροιας μετά τον αγώνα με το Μίλωνα καλείται να δώσει έναν ακόμα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα και μάλιστα χωρίς τους Προύσαλη, Μπίσετ, Φερέλ που βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ο Φίλιππος έχει 10 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss