Volley league: Δυνατά φιλικά με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Αιγάλεω και Λαμία στα «Λεωνίδεια 2022»

Ένα ακόμη κρας τεστ για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Αιγάλεω και Λαμία ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Volley league Γυναικών θα αποτελέσει το 3ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Λεωνίδεια 2022» που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο της Λαμίας.

Πρόκειται για ένα δυνατό τουρνουά, που θα βοηθήσει τις ομάδες να ανεβάσουν ρυθμό και να τεστάρουν τις δυνατότητές τους βρίσκοντας παράλληλα τις αδυναμίες τους ενόψει της έναρξης της σεζόν 2022-23. Γενική είσοδο στα 7 ευρώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Λεωνίδεια 2022»:

7/10/2022

18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Λαμίας

20:00 ΑΟ Αιγάλεω – ΑΕΚ

8/10/2022

18:30 ΑΟ Λαμίας – ΑΟ Αιγάλεω

20:30 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ

9/10/2022

16:00 ΑΕΚ – ΑΟ Λαμίας

18:00 ΑΟ Αιγάλεω – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Λαμίας 2013, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, διοργανώνει στην πόλη μας για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά, θεσμό πλέον στην οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ, «Λεωνίδεια 2022». Την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο Λαμίας , και με την συμμετοχή των ομάδων του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Αιγάλεω,  ομάδες όπου αγωνίζονται πολλά μεγάλα  ονόματα του ελληνικού και παγκόσμιου γυναικείου βόλεϊ θα απολαύσουμε ωραίες στιγμές από το αγαπημένο μας άθλημα.

Το Τουρνουά διεξάγεται και γίνεται όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών που ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει το φίλαθλο κοινό την πόλης μας και όχι μόνο, με γενική είσοδο 7€ ανά ημέρα και για τους δύο αγώνες του προγράμματος. Η στήριξή σας στην προσπάθειά μας, μας είναι όπως κάθε χρόνο απαραίτητη, γιατί είστε και θα είστε ο 7ος παίκτης μας για την εδραίωσή μας στα μεγάλα σαλόνια της Volley League Γυναικών.

Ο Α.Ο. Λαμίας ευχαριστεί για τη στήριξή του τον Δήμο Λαμιέων και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Παναγιώτη Φώσκολο, καθώς και όλους τους χορηγούς της ομάδας!»

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss