Βόλος: Αμετανόητος ο 40χρονος για τη δολοφονία της νονάς του – «Δεν αισθάνομαι τίποτα για το θύμα»

Βόλος: Ο δράστης κατακρεούργησε τη νονά του τον Νοέμβριο του 2021 και παραπέμπεται σε δίκη και για την πανομοιότυπα φρικτή δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου του. 

Για διπλή ανθρωποκτονία θα δικαστεί στις 13 Οκτωβρίου στο Κακουργιοδικείο Τρικάλων ο σφαγέας του Βόλου. Ο 40χρονος κατακρεούργησε τη νονά του τον Νοέμβριο του 2021 και παραπέμπεται σε δίκη και για την πανομοιότυπα φρικτή δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου του. Η δολοφονία της Νίκης Μηλίνη, μητέρας του δικηγόρου του, είχε μείνει χρόνια ανεξιχνίαστη, ενώ το θύμα ήταν συγκάτοικος με τους παππούδες του.
«Δεν αισθάνομαι κανένα αίσθημα λύπης για το θύμα», είπε για την δολοφονία της νονάς του Ευθυμίας Αβραμίδου – Αλεξούλη, σύμφωνα με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που υπογράφει ο ψυχίατρος Γιώργος Καραμπουτάκης. Σε δύο δίωρες διαγνωστικές συνεντεύξεις ο ψυχίατρος αποφάνθηκε πως ο σφαγέας ήταν ήρεμος, χωρίς διαταραχές αντίληψης και με πλήρη διαύγεια συνείδησης. Ενώ απολογούμενος για την δολοφονία της νονάς του , δήλωσε πως είχε καταναλώσει κοκαϊνη καθώς ήταν χρήστης, στην ψυχιατρική εξέταση ανέφερε πως κάνει χρήση περιστασιακά.

Είπε πως με τη νονά του ήρθε σε λεκτικό διαπληκτισμό διότι δεν του έδινε χρήματα. «Ήρθαμε στα χέρια, ήθελα να φύγω αλλά στάθηκε μπροστά μου, την παρέσυρα. Φώναζε και αιμορραγούσε , παρέσυρε και τα μαχαιροπήρουνα . Σαν να μην το έκανα εγώ. Είχα καταναλώσει αλκοόλ και είχα κανει κοκαϊνη, σαν να μην ήμουν εγώ», ανέφερε στην συνέντευξη αλλά στην πορεία της εξέτασης σύμφωνα με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss