Βόλος: Ο 39χρονος με το αλυσοπρίονο ίσως αφεθεί ελεύθερος!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Ο 39χρονος που απείλησε γυναίκα με αλυσοπρίονο στον Βόλο, ίσως κυκλοφορήσει πάλι ελεύθερος!

Αν δεν βρεθεί δομή να τον φιλοξενήσει, ο 39χρονος που απείλησε εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Βόλου με αλυσοπρίονο, θα κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους καθώς δεν μπορεί να μείνει περισσότερο στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου του Βόλου.
Σύμφωνα με την ertnews.gr, ο ίδιος, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους είναι επικίνδυνος πλέον και για τον εαυτό του και για τους άλλους, όχι επειδή είναι σχιζοφρενής, αλλά λόγω των ακατάλληλων συνθηκών που διαβιεί.

Χθες ο διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, Κ. Απραδάκης συναντήθηκε με τις δικαστικές αρχές και ενημέρωσε για την κατάσταση του 39χρονου. Όπως ανέφερε ο κ. Ασπραδάκης ο 39χρονος πάσχει από σχιζοφρένεια και δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή εδώ και χρόνια και «έγινε από κυνηγημένος, κυνηγός και από διωκόμενος έγινε διώκτης. Είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους, χρειάζεται εγκλεισμό».
Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα δεν υπάρχουν δομές για να τον φιλοξενήσουν και πλέον η Δικαιοσύνη καλείται να δώσει λύση, καθώς μόνο στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μπορεί να φιλοξενηθεί.

Ο 39χρονος άνδρας που νοσεί από νεαρή ηλικία ζει σε μια παράγκα, χωρίς φαγητό, χωρίς ρεύμα και τρώει μόνο εάν κάποιος του δώσει να φάει και επαιτεί για να αγοράσει φαγητό. Είχε σύζυγο και δύο παιδιά αλλά πλέον είναι μόνος του ενώ ο πατέρας του μετακόμισε στη Β. Ελλάδα. Ο ίδιος μιλώντας στους γιατρούς που τον αναζήτησαν τους είπε ότι συμβούλεψε το παιδί του να ζητιανεύει για να ζήσει. Ο κ. Ασπραδάκης εξήγησε ότι η ασθένεια του 39χρονου δεν τον κάνει βίαιο. Αυτό το πράττουν οι συνθήκες στις οποίες διαβιεί.

Πηγή: ertnews.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss