Βόλος: Πρώην ζευγάρι στα «μαχαίρια» – Ο σύζυγος πήγε με τροχό να κόψει την πόρτα

Βόλος: H γυναίκα με τον νέο της σύντροφο αποφάσισαν να αλλάξουν κλειδαριές στο σπίτι του πρώην όπου διαμένουν και η κατάσταση ξέφυγε…

Ένας άντρας από τον Βόλο πήγε με τροχό να σπάσει την πόρτα του σπιτιού, που ανήκει μεν στον ίδιο, αλλά έχει παραχωρήσει στην πρώην σύζυγό του.
Η πρώην γυναίκα του έχει προχωρήσει στη ζωή της και με τον νέο της σύντροφο αποφάσισαν να αλλάξουν κλειδαριές στο σπίτι του πρώην όπου και διαμένουν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι μαζί χθες στο Αυτόφωρο μετά από το επεισόδιο που έγινε την Κυριακή το βράδυ.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο πρώην σύζυγος την Κυριακή θέλησε με τη βία να μπει στο σπίτι του και επιχείρησε με τροχό να σπάσει την κλειδαριά. Ξέσπασε καυγάς με την γυναίκα να τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε, άσκησε σωματική βία εναντίον της, τη χτύπησε και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Χθες εμφανίστηκε στο δικαστήριο με επίδεσμο στο πόδι. Στον καυγά ενεπλάκη και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην άντρα της.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Εκτός από τη μήνυση που υπέβαλε η πρώην σύζυγος, μήνυση έχει καταθέσει και ο πρώην σύζυγός της για ψευδή καταμήνυση.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss