Volvo Cars: αυξημένες πωλήσεις τον Σεπτέμβριο 2022 – FleetNews

Volvo S90 Recharge T8 AWD, Platinum Grey

Η Volvo Cars ανακοίνωσε πωλήσεις 49.536 αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο 2022, αυξημένες κατά 4,5% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι.
Η συνολική ζήτηση για τα αυτοκίνητα της εταιρείας παραμένει ισχυρή, ειδικά για τη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Recharge.

Η σειρά μοντέλων Recharge της εταιρείας αντιπροσώπευε το 31,9% των πωλήσεων τον περασμένο μήνα, με τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα να αντιπροσωπεύουν το 12,6% αυτών.
Η μεταποιητική παραγωγή, η οποία είχε δει μια τάση ομαλοποίησης τους προηγούμενους μήνες, συνέχισε να επηρεάζεται τον Σεπτέμβριο από το κλείσιμο εργοστασίων λόγω της επιδημίας Covid-19 στην Κίνα, καθώς και από παγκόσμιες διακοπές στην αλυσίδα εφοδιασμού.
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, οι λιανικές πωλήσεις της Volvo Cars ανήλθαν σε 428.987 αυτοκίνητα, μειωμένες κατά 19,2%, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
Ο αριθμός των ενεργών συνδρομών στα τέλη Σεπτεμβρίου αυξήθηκε κατά 67% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Και για το εννεάμηνο του 2022, ο αριθμός των αυτοκινήτων Volvo που πωλήθηκαν στο διαδίκτυο αυξήθηκε κατά 46% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2021. Αυτή η αύξηση οφείλεται στη ζήτηση των πελατών σε συνδυασμό με διευρυμένη προσφορά σε περισσότερες αγορές.
Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις τον Σεπτέμβριο έφτασαν τα 19.358 αυτοκίνητα, αυξημένες κατά 7% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Οι πωλήσεις των αυτοκινήτων Recharge αντιπροσώπευαν το 57,9% των συνολικών πωλήσεων στην περιοχή κατά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss