«Βόμβα» από τη «Mundo Deportivo» για τη Euroleague: Ομάδα από το Ντουμπάι και χορηγία 50 εκατ. ευρώ

Το Ντουμπάι θέλει να μπει στη Euroleague ταράζοντας τα νερά με μεγάλη χορηγία.

Μια αποκάλυψη-βόμβα για τη Euroleague κάνει σήμερα η εφημερίδα «Mundo Deportivo», προκαλώντας αίσθηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ντουμπάι επιθυμεί να πάρει μέρος με ομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, προσφέροντας και χορηγία 50 εκατ. ευρώ.

Το Ντουμπάι έχει εμπλακεί φέτος σε αρκετά σενάρια αναφορικά με τη Euroleague, καθώς υπάρχει συζήτηση για να διεξαχθεί εκεί το φετινό Final Four. Η διοργάνωση θέλει να κάνει άνοιγμα προς αυτή την αγορά και μάλιστα το Ντουμπάι ετοιμάζει ομάδα με αστέρες για να συμμετέχει.

Η χορηγία που αναφέρεται στο ισπανικό δημοσίευμα θα αλλάξει τα δεδομένα, καθώς είναι πενταπλάσια σε σχέση με την τωρινή της Turkish Airlines.

Αυτή η προσφορά αποτελεί και μέσο πίεσης του Ντουμπάι για να μπει στη Euroleague, ενώ φυσικά η ομάδα που θα ετοιμάσει θα αποτελείται από την «αφρόκρεμα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αφού δεν φείδεται χρημάτων.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό να συμβεί, καθώς θα πρέπει να συζητηθεί από τους μετόχους. Ωστόσο το πρώτο βήμα θα είναι να γίνει στο Ντουμπάι φέτος το Final Four, ενώ φαίνεται πως υπάρχει πρόταση για να φιλοξενηθούν εκεί τα τρία επόμενα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss