«Βόμβα» Μπιμπίλα στη δίκη Φιλιππίδη: «Ξέρω κι άλλα περιστατικά, αλλά δεν μπορώ να τα καταθέσω»

Ότι γνωρίζει «κι άλλα περιστατικά» που όμως «δεν μπορεί να καταθέσει» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κατάθεσή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώπιον του δικαστηρίου, καλώντας τις γυναίκες που παίρνουν στο ΣΕΗ για καταγγελίες να καταθέσουν και στη δίκη.

Την άποψη ότι κάποιοι ηθοποιοί μπορεί να ανεχτούν σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τους και μετά να συνεργαστούν με το δράστη προκειμένου να έχουν δουλειά εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ καταθέτει για δεύτερη μέρα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου για βιασμό ηθοποιού.

«Ο Πέτρος και η Ελπίδα μου στάθηκαν σαν αδέλφια, αυτό δεν αλλάζει. Τα όσα αποκαλύφθηκαν μετά με απογοήτευσαν. Οι καταγγελίες ήταν ισχυρότατες. Και μόνο που με πήρε και μου είπε πάρε την τάδε να μη μιλήσεις, και μόνο που είχε αγωνία για το πόσες καταγγελίες έρχονταν, λέει πολλά» είπε ο μάρτυρας.
«Για την πρώτη καταγγέλλουσα ξέρω ότι τον κατηγορεί για βιασμό. Έχω διαβάσει την κατάθεση της στο ΣΕΗ. Για τον Φιλιππίδη υπάρχουν 12 καταγγελίες συνολικά και εκτός από τις 3, οι υπόλοιπες δεν είναι για σεξουλικά αδικήματα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Υπεράσπιση: Περιγράφει βιασμό στην καταγγελία του ΣΕΗ;Μαρτυρας: Περιγράφει γεγονότα που κρίθηκαν από την εισαγγελία ως βιασμός.Υπεράσπιση: Πού μιλάει για βιασμό;Μαρτυρας: Α δεν ξέρω!Υπεράσπιση: Γιατί σε εσάς δεν αναφέρει πράξεις, στον εισαγγελέα περιγράφει ένα βιασμό και θυμάται και δεύτερο; Το συζητήσατε;Μαρτυρας: Έστυψε το μυαλό της. Θυμήθηκε και αλλά στην πορεία. Συνέβη και σε μένα όταν πήγα. Κάνει πολλές ερωτήσεις ο εισαγγελέας. Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση κατέθεσε. Υπάρχουν συναισθηματικές φορτίσεις.Υπεράσπιση: Μια γυναίκα που δέχεται σεξουαλικη πράξη σε βάρος της το ξεχνάει;Μαρτυρας: Θα μπορούσε να μη το πει.Υπεράσπιση: Δεν το είπε στον εισαγγελέα και το είπε στην ανακρίτρια. Τη βοήθησε ένας φίλος της να ανασύρει από τη μνήμη της το περιστατικό…Μαρτυρας: Τα πάντα μπορεί να συμβούν στους ανθρώπους.

«Έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα και στην προηγούμενη γενιά. Έχω μιλήσει με τη Μαρθα Καράγιαννη και τη Μαιρη Χρονοπούλου. Γίνονταν απίστευτα πράγματα και τότε και κανείς δε μιλούσε» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γιατί η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε ξανά στον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε: «Δυστυχώς πολλές ηθοποιοί έχουν υποστεί άσχημα πράγματα στη ζωή τους και πάνε σε δουλειές. Η συνθήκη του θεάτρου είναι πολύ δύσκολη. Πολλοί ηθοποιοί πάνε σε δουλειές γνωρίζοντας ότι θα συνεργαστούν με ανθρώπους από τους οποίους έχουν υποστεί πράγματα. Για να δουλέψουν, για να βρουν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss