«Βόμβα» στο Κολωνάκι: Η Showbiz σε κύκλωμα κοκαΐνης

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Έθνος», ανάμεσα σε αυτούς που θα κάτσουν στο «σκαμνί» για διακίνηση κοκαΐνης είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου στο Κολωνάκι, γνωστή ηθοποιόςο γιος της, με καριέρα στο χώρο της εστίασης, καθώς κι ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κύκλωμα άρχισε να δρα το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας έγινε μέτοχος στο εστιατόριο του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν να γίνονται «περίεργες» κρατήσεις και πασίγνωστα ονόματα της showbiz να συρρέουν στο εστιατόριο, όχι, όμως, για το καλό φαγητό του.

Οι… κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα, μάλιστα, με την… κράτηση, ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα της κοκαΐνης που ήθελε ο κάθε πελάτης.

Η διακίνηση γινόταν στο υπόγειο, δίπλα από τις τουαλέτες, αλλά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 53χρονος φέρεται να μην έκανε διακίνηση μόνο μέσα στο εστιατόριό του, αλλά έκανε παράδοση των ναρκωτικών και σε συγκεκριμένα σημεία του Κολωνακίου.

Ενδεικτικό είναι ότι πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο εμφανίζεται να αγοράζει δύο φορές μικροποσότητα κοκαΐνης από τον 53χρονο, ενώ στο βούλευμα που «δένει» το κύκλωμα εμφανίζεται και πασίγνωστος σεναριογράφος, ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει κοκαΐνη από τον 53χρονο στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Ο 53χρονος φέρεται να είναι ο βασικός διακινητής, ωστόσο στο κύκλωμα εμπλέκονται και οι συνέταιροί του στο μαγαζί, ένας 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη μακροχρόνια σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, η ηθοποιός και ο γιος της.

Συνολικά, τον ερχόμενο Μάιο, θα κάτσουν στο «σκαμνί» 27 άτομα, από τα οποία τα περισσότερα αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss