Βούλα: Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που «ξάφριζε» σπίτια

Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της γυναίκας που κατηγορείται για κλοπές σε σπίτια όπου εργαζόταν.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες της αλλοδαπής κατηγορούμενης για κλοπές από οικίες στις οποίες παρείχε υπηρεσίες καθαριότητας ως οικιακή βοηθός και η οποία συνελήφθη την 16-8-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της κατηγορουμένης και των συνεργών της και σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε στην gallery τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της κατηγορούμενης:

PHOTO GALLERY

Photo 1/2

KAKUNASHVILI LIA του ABDANDIL και της LILY

Photo 2/2

γεννηθείσα την 27-7-1982 στη Γεωργία

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Κατά το χρόνο εργασίας της, έχοντας στην κατοχή της ειδική συσκευή ανίχνευσης πολύτιμων ορυκτών, εντόπιζε και αφαιρούσε από το εσωτερικό των οικιών, αντικείμενα αξίας και κοσμήματα, τα οποία μεταπωλούσε προκειμένου να αποκομίσει άμεσα οικονομικό όφελος.
Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας ειδική πλαστελίνη αντιγραφής κλειδιών, προέβαινε στην αντιγραφή-αποτύπωση των κλειδιών των οικιών που παρείχε υπηρεσίες και στη συνέχεια τα παρέδιδε σε τουλάχιστον ένα συνεργό της, ο οποίος τα χρησιμοποιούσε για να διαρρήξει τις οικίες χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.
Δείτε παρακάτω τι εντόπισαν οι αστυνομικοί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία που διέμενε:

PHOTO GALLERY

Photo 1/9

Photo 2/9

Photo 3/9

Photo 4/9

Photo 5/9

Photo 6/9

Photo 7/9

Photo 8/9

Photo 9/9

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πενήντα (50) ρολόγι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss