Βούλα Πατουλίδου: Το 98% των ανθρώπων μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Βούλα Πατουλίδου, η οποία μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της, αλλά και τους γονείς της. Αναφέρθηκε επίσης και σε αυτούς που δεν την πίστεψαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Παρότι είχα γυναικολογικά προβλήματα, έμεινα έγκυος»

Αρχικά, η Βούλα Πατουλίδου είπε: «Δεν πίεσα ποτέ τον γιο μου να είναι πρώτος. Έξαλλου έχει ήδη τη σκιά του πάτερα του και τη δίκη μου πάνω του. Ο γιος μου ήταν το μοναδικό πράγμα που μου ήρθε εύκολα στη ζωή μου. Παρότι είχα γυναικολογικά προβλήματα, έμεινα έγκυος. Ήθελα να αποκτήσω και άλλα δυο παιδιά, άλλα δεν τα κατάφερα, γι’ αυτό πιέζω τον γιο μου να μου κάνει τρία εγγόνια».

«Η Ολυμπιάδα μού έμαθε να κυνηγάω το ανέφικτο»

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τότε που οι γονείς μου με άφησαν πίσω στην Ελλάδα, με καταδιώκει η ερώτηση “Με αγαπάς;”. Το 98% των ανθρώπων μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω. Όταν ανέβηκα στο βάθρο όμως, δεν τους έβλεπα καν. Η Ολυμπιάδα μού έμαθε να κυνηγάω το ανέφικτο. Με δίδαξε να διεκδικώ την πρωτιά».

«Δεν θα είχα αξιοποιήσει τα χαρίσματα που είχα, αν δεν υπήρχε ο σύζυγος μου»

Η Βούλα Πατουλίδου τοποθετήθηκε σχετικά με τον σύζυγό της και την σχέση που έχουν λέγοντας: «Δεν θα είχα αξιοποιήσει τα χαρίσματα που είχα, αν δεν υπήρχε ο σύζυγος μου. Είμαστε μαζί 38 χρόνια. Έχει δυσκολίες ο γάμος. Τότε όμως, θυμάσαι τη βοήθεια του άλλου όταν ήσουν άπλα ένα όνομα ανάμεσα σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.