Βραβεία SAG 2018: Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η βραδιά

Τα SAG Awards 2018 ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μία εκδήλωση χωρίς μεγάλες εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τους νικητές των βραβείων.

Η πιο προσωπική τελετή απονομής βραβείων για την κλειστή κοινωνία του Hollywood καθώς οι νικητές ηθοποιοί επιλέγονται από συναδέλφους τους στη βιομηχανία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες και φυσικά, αφιερώθηκε και επικεντρώθηκε στις γυναίκες και τα κινήματα #MeToo και στο #TimesUp.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς; …η ταινία Three Billboards Outside Ebbing, Missouri στα στις κατηγορίες Καλύτερου Καστ, Α’ Γυναικείου για την Frances McDormand και Β’Ανδρικού για τον Sam Rockwell και οι σειρές Big Little Lies η οποία απέσπασε 2 βραβεία στη κατηγορία Ανδρικού ρόλο σε μίνι σειρά για τον Alexander Skarsgard και Γυναικείου ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία της Nicole Kidman, ενω το Veep κέρδισε τα βραβεία Καλύτερο Καστ (σε κωμική σειρά) και φυσικά η υπέροχη Julia Louis-Dreyfus για την ερμηνεία της. Στο άλλο, μεγάλο βραβείο της βραδιάς, ο Gary – Churchill – Oldman φαίνεται να κλειδώνει το πρώτο αγαλματάκι μιάς εκπληκτικής καριέρας.

Εδω που τα λέμε, (με την απουσία της ταινίας του Del Toro, The Shape of Water), ήταν κάτι παραπάνω απο φυσιολογικό το Missouri να σαρώσει… και πάλι. Αν, μάλιστα, στίς 4 του Φλεβάρη, στα βραβεία των Σκηνοθετών πάρει και το βραβείο της καλύτερης ταινίας τότε… ladies and gents we have a winner!

Την τιμητική του είχε ο εμβληματικός ηθοποιός Morgan Freeman, ο οποίος βραβεύτηκε για τη διαχρονική προσφορά του στον κινηματογράφο. Ο 80χρονος ηθοποιός έγινε ο 54ος ο οποίος γίνεται αποδέκτης της συγκεκριμένης τιμητικής βράβευσης, και η εμφάνισή του στη σκηνή προκάλεσε θύελλα χειροκροτημάτων.

Δείτε εδω αναλυτικά τούς νικητές

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss