Βρετανία: Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία της 9χρονης Ολίβια στο Λίβερπουλ

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 36χρονο άνδρα ως ύποπτο για τη δολοφονία της 9χρονης Ολίβια-Πρατ Κορμπέλ μέσα στο σπίτι της στο Λίβερπουλ

Η Ολίβια δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της όταν ένας μασκοφόρος ένοπλος εισέβαλε μέσα στη νύχτα, καταδιώκοντας τον έμπορο ναρκωτικών Τζόζεφ Νι, σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όπως όλα δείχνουν. Η μητέρα της Σέριλ πυροβολήθηκε επίσης στον καρπό και ο Nι τραυματίστηκε σοβαρά.
Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: «Ένας 36χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της εννιάχρονης Ολίβια-Πρατ Κορμπέλ. Ο άνδρας, ο οποίος είναι από την περιοχή Huyton, συνελήφθη επίσης για δύο κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας»

«Η σύλληψη έγινε μετά από επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ένοπλοι αξιωματικοί στην περιοχή Μέρσεϊσαϊντ το βράδυ της 25ης Αυγούστου. «Ο άνδρας βρίσκεται επί του παρόντος υπό κράτηση όπου ανακρίνεται από ντετέκτιβ».
Η Σερένα Κένεντι, η αρχιφύλακας της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ, είχε απευθύνει έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό του δολοφόνου της Ολίβια. Το περιέγραψε ως «μια συγκλονιστική και φρικτή επίθεση που θα αντηχήσει στις κοινότητές μας».

Στην πρώτη τους ανακοίνωση μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό της, η οικογένεια της 9χρονης συντετριμμένη είπε ότι η Ολίβια «αγαπούσε τη ζωή και ό,τι είχε να προσφέρει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, τώρα είναι η ώρα να μιλήσει. Δεν έχει να κάνει με “τσαμπουκά” ή “εκδίκηση”, αλλά με το να μάθουμε ποιος μας πήρε το μωρό μας.

«Η Λιβ ήταν ένα μοναδικό φλύαρο, μυρωδάτο κοριτσάκι που έσπασε το καλούπι όταν γεννήθηκε. Λάτρευε να ντύνεται και ήταν πολύ ιδιαίτερη στο πώς ήταν ντυμένη, όπως κάθε άλλο κοριτσάκι που της άρεσε να κάνει το μακιγιάζ και τα νύχια της, ήταν εννιά και βιαζόταν να γίνει 19»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss