Βρήκαμε (επιτέλους) τον τέλειο τρόπο να χαρίσουμε κράτημα στις μπούκλες μας. Και ας έχουμε λεπτά μαλλιά

Εάν έχεις και εσύ λεπτά μαλλιά και έχεις βαρεθεί να ξοδεύεις ατελείωτες ώρες για να δημιουργείς τις αγαπημένους σου μπούκλες, οι οποίες τελικά δεν κρατούν παρά πάνω από δέκα λεπτά, εμείς βρήκαμε το ιδανικό κόλπο για εσένα.
Ναι, γνωρίζουμε ήδη πολλούς τρόπους για να εξασφαλίσουμε τις super stylish μπούκλες, όπως με τη χρήση ισιωτικών ή σίδερων για μπούκλες και κόλπα όπως τις πλεξούδες στα υγρά μαλλιά ή το στέγνωμα με φυσούνα. Ωστόσο, ξέρουμε ότι το κράτημα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε όλο αυτό. Ειδικά στην περίπτωση των λεπτών μαλλιών και έτσι αναζητήσαμε το τρόπο για να παρατείνoυμε τη διάρκεια ζωής του wavy look της.

Ανεξάρτητα από το πώς έχουν δημιουργηθεί τα κύματα, για να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο σπρέι που χαρίζει κράτημα ο λόγος για την λακ, η οποία πρέπει να εφαρμοστή με εντελώς διαφορετική σειρά από από αυτή που είχαμε στο μυαλό μας. Τι εννοούμε; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως.
Καθώς αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται για να ολοκληρώσουμε το χτένισμά μας στο τέλος, έχει το μειονέκτημα ότι αφήνει ένα τραχύ, ματ φιλμ στα μαλλιά. Κάπως έτσι, λοιπόν, το καλύτερο είναι αντί να ψεκάζουμε με λακ αφού κάνουμε τις μπούκλες, να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία πριν.
Με λίγα λόγια όταν τα μαλλιά μας είναι σχεδόν στεγνά και πριν κάνουμε τα κυματιστά μαλλιά, ψεκάζουμε μια ελαφριά στρώση λακ. Με αυτόν τον τρόπο προσθέτουμε όγκο στα μαλλιά, εξασφαλίζουμε κράτημα και αποφεύγουμε την εξαιρετικά τραχιά υφή. Μάλιστα, για ακόμα περισσότερο κράτημα, μπορούμε να ψεκάσουμε λίγο ακόμα λακ μόλις τελειώσουμε το χτένισμά μας. Προσοχή όμως, είναι επιτακτική ανάγκη να εφαρμόσουμε ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι πριν χρησιμοπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss