Βρήκε το κλεμμένο της πορτοφόλι με όλα τα προσωπικά της αντικείμενά 8 χρόνια μετά την κλοπή

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Η Courtney Connolly βρήκε οκτώ χρόνια μετά το πορτοφόλι που είχε χάσει όταν ακόμη ήταν φοιτήτρια. Μια ιστορία άνευ προηγουμένου. Και όμως! Υπάρχουν ακόμα καλοί Σαμαρείτες εκεί έξω! Και η Courtney Connolly το ξέρει αυτό πολύ καλά. Γιατί; Γιατί οκτώ χρόνια μετά βρήκε το πορτοφόλι που της είχαν κλέψει.

Ήταν το 2009 όταν η νεαρή από την Βοστόνη πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ της νοσοκομειακής σχολής στην οποία τότε σπούδαζε. Όταν τελείωσε το μάθημα και γύρισε στο αυτοκίνητό της ανακάλυψε ότι ως διά μαγείας έλειπε το πορτοφόλι της.

Η στενοχώρια της ήταν μεγάλη αφού είχε όλα τα προσωπικά αντικείμενα που είχε ανάγκη, όπως ταυτότητα, δίπλωμα αυτοκινήτου, πιστωτικές κάρτες αλλά και 140 δολάρια που τα κρατούσε για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο, που την ενδιέφερε πολύ.

Αφού έψαξε παντού, η Courtney τα παράτησε και απογοητεύτηκε που έχασε την ευκαιρία να πάει στο σεμινάριο. Όλοι άλλωστε έχουμε περάσει κάτι τέτοιο, να χάσουμε κάποιο αντικείμενό μας και απελπιζόμαστε όταν δεν το βρίσκουμε πουθενά. Η ιστορία της Courtney είχε όμως ένα αναπάντεχο τέλος.

Οκτώ χρόνια μετά ένας… καλός Σαμαρείτης βρήκε το πορτοφόλι και το επέστρεψε στις τοπικές αρχές. Μπορεί η ίδια να μην είχε δηλώσει τότε την απώλεια του πορτοφολιού, ωστόσο ήταν πολύ εύκολο για τους αστυνομικούς να βρουν σε ποιον ανήκει.

“Όταν με πήραν τηλέφωνο ότι βρήκαν το πορτοφόλι μου, τα έχασα τελείως! Δεν περίμενα με τίποτα να βρεθεί και στην αρχή κιόλας δεν θυμόμουν καν για τι πράγμα μιλάνε! Έχουν περάσει 8 χρόνια και παίρνω πίσω το πορτοφόλι και τα λεφτά που νόμιζα ότι είχαν κάνει…φτερά!”, δήλωσε η Courtney στις κάμερες του Abc.

Και το περίεργο της όλης υπόθεσης δεν είναι αυτό, αλλά ότι μέσα στο πορτοφόλι της, πέρα από τα 140 δολάρια, είχε ακόμη ένα ευρώ!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss