“Βροχή” τα νεα trailer, στο φετινό Super Bowl 52

Το έχουν ονομάσει, “The 4th of July of American Football”. Είναι η Κυριακή που γίνεται ο τελικός των τελικών. Όπως και να έχει όμως, η χθεσινή βραδιά δεν είναι μόνο ….about football! Είναι μαζί και η βραδιά όπου το Hollywood, βγάζει την “πραμάτεια” του, προμοτάρει -που λέμε- μεγάλα blockbuster και τηλεοπτικές σειρές.

Έτσι λοιπόν και το εφετινό Super Bowl, που έγινε στήν Minneapolis δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με τα διαφημιστικά του (κινηματογραφικά & τηλεοπτικά), τα οποία κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια -φέτος ειδικά- να είναι άκρως εντυπωσιακά, με το “μενού”, να περιλαμβάνει απο δεινόσαυρους ως μυστικούς πράκτορες.

Άς ρίξουμε, όμως μια ματιά στα καλύτερα σπότ που σημάδεψαν το φετινό Super Bowl.

Την παράσταση φυσικά κλέβει το ολόφρεσκο trailer της νέας περιπέτειας του Ethan Hunt και της ομάδας του, στο καινούργιο Mission Impossible: Fallout, ενω παίρνουμε και μια πρώτη γεύση απο την νεα ταινία απο το σύμπαν του Star Wars, με τον χαρακτηριστικό τίτλο Solo.

O Dwayne Johnson a.k.a The Rock, κάνει τα κόλπα του στήν περιπέτεια Skycraper, το Netflix έκανε πάλι την έκπληξη, όπου δε αρκέστηκε στο να δείξει μόνο το νεο trailer για το τρίτο μέρος του franchise Cloverfield, αλλά ηδη να το στριμάρει σε ολο τον κόσμο (μαζί και η Ελλάδα), ενω είχαμε και ενα μικρό σποτ με νέες σκηνές απο το πολυαναμενόμενο Avengers: Infinity War, όπου ομολογουμένως μας έπεσε λίγο το σαγόνι! Απο τηλεοπτικής άποψης αίσθηση έκανε το πρώτο trailer απο τον δεύτερο κύκλο του Westworld.

Απολαύστε…..

Mission Impossible – Fallout

 

 

Solo: A Star Wars Story

 

Avengers: Infinity War

 

Jurassic World: Fallen Kingdom

 

The Cloverfield Paradox

 

Skyscraper

 

A Quiet Place

 

Red Sparrow

 

TV SPOTS

Castle Rock

 

Jack Ryan

https://www.youtube.com/watch?v=V69XYIRjKww

 

Westworld Season 2

https://www.youtube.com/watch?v=qUmfriZoMw0

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss