#Wanderlust: Αφού δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, κάνουμε ταξιδιάρικα μανικιούρ

Με αεροπλάνα χάρτινα και αληθινά…

Ένα από τα πράγματα που μας έχει στερήσει ο covid–19 είναι τα ταξίδια και αυτό –μετά τον καφέ με τις φίλες μας- είναι που μας λείπει περισσότερο. Ο ενθουσιασμός του να φτάνεις στο αεροδρόμιο με τη βαλίτσα στο χέρι, η ανυπομονησία στο αεροπλάνο, η ελευθερία της εξερεύνησης σε μία άλλη χώρα… πόσο μα πόσο μας λείπουν τα ταξίδια! Φαίνεται ωστόσο ότι θα περάσει καιρός μέχρι να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε και πάλι κανονικά.

Μπορούμε και τώρα να μπούμε σε ένα αεροπλάνο αλλά το ταξίδι είναι η μισή χαρά και δεν θα το ευχαριστηθούμε με τους περιορισμούς και τον φόβο του κορονοϊού. Ονειρευόμαστε λοιπόν τη στιγμή που θα μπορέσουμε να φτιάξουμε βαλίτσα και ήδη η λίστα με τους προορισμούς που θέλουμε να επισκεφθούμε είναι τεράστια. Με όλα αυτά στο μυαλό φτιάξαμε και το σημερινό daily nailspiration.

Ψάξαμε να βρούμε ταξιδιάρικα nail art και βρήκαμε νύχια στολισμένα με χάρτες και πυξίδες, αεροπλανάκια χάρτινα αλλά και αληθινά. Είναι ό, τι πιο κοντινό σε ταξίδι θα κάνουμε για το προσεχές μέλλον και θέλουμε να τα δεις και εσύ. Μπορεί να μπεις σε πειρασμό να κάνεις και εσύ ένα ανάλογο σχέδιο όταν ανοίξουν τα nail bars ή και να το προσπαθήσεις μόνη σου.

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να δούμε τι κατάφερες γι᾽αυτό μην ξεχάσεις να μας κάνεις tag στο Instagram και μην σταματήσεις να ονειρεύεσαι. Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις! Φτιάξε τώρα καφέ και ταξίδεψε μαζί μας…

Διάβασε ακόμα: #TerazzoNails είναι η νέα τάση στο μανικιούρ αλλά μας θυμίζει κάτι από τα παλιά…

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss