#WaveNails: Πριν πας στην παραλία δες 10 summerish μανικιούρ με κύματα

Τα #wavenails (aka μανικιούρ με κύματα) θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Είμαι σίγουρη πως αυτήν τη στιγμή είσαι στα τηλέφωνα με τις κολλητές σου και αποφασίζετε τι χρώμα μαγιό θα φορέσει η κάθε μία στην παραλία για να μην είστε ίδιες, αλλά και πού θα πάτε για φαγητό μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Πόσο σε ζηλεύω!
Εμένα αυτό το Σάββατο με βρίσκει στη δουλειά, αλλά ευτυχώς υπάρχουν ευχάριστα διαλείμματα που μπορώ να κάνω, όπως τα… #wavenails. Μιας κι εσύ θα πας για μπάνιο, εγώ αποφάσισα να χαζέψω #wavenails στο Instagram και, βέβαια, να τα μοιραστώ μαζί σου.

Black & white: Το ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι πάντα επίκαιρο κι εδώ θα βρεις τα 10 πιο κομψά ever
Τα #wavenails είναι ό,τι πιο summerish μπορείς να κάνεις στα νύχια σου
Απέραντο γαλάζιο, άλλοτε πιο ελαφρύς παφλασμός της θάλασσας κι άλλοτε πιο έντονοι κυματισμοί, cocktail στο χέρι και χαλάρωση σε μια αιώρα… Κάπως έτσι νομίζω ότι θα είναι το Σάββατό σου και κάπου εδώ χωρούν τα #wavenails.

Μέχρι να πιείς το πρώτο καφεδάκι στο σαλόνι σου και όσο θα ετοιμάζεσαι για την beach day σου, έχεις χρόνο να πάρεις τηλέφωνο τη nail artist σου για να κανονίσεις το επόμενο ραντεβού για μανικιούρ. Μη βιαστείς να της πεις: «δεν ξέρω τι να κάνω στα νύχια μου», αλλά πες της «θα κάνουμε wave nails».

Nail Inspo
Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 super chic #wavenails που θα σε κάνουν να θες ASAP να τα έχεις στα νύχια σου. Τα μανικιούρ, λοιπόν, που βρήκα για εσένα έχουν πρωταγωνιστή το μπλε και το λευκό (σκέψου πώς η θάλασσα γίνεται λευκή όταν έχει έντονο κυματισμό) και είναι απλά WOW.

Ανακάλυψέ τα, κράτα σε screenshot όποιο σου αρέσει και πήγαινε και εσύ μια φορά αποφασισμένη στη μανικιουρίστ σου. Καλό Σαββατοκύριακο, girl!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss