WestCity Cinemas: Το Περιστέρι έχει το δικό του… miniplex!

Ευχάριστα νέα για τους σινεφίλ κατοίκους του Περιστερίου και ευρύτερα των δυτικών περιοχών της Αθήνας.  Ένας νέος, σύγχρονος κινηματογράφος ανοίγει τις πόρτες και τις αίθουσές του, στην καρδιά της πρωτεύουσας των δυτικών, στην πλατεία Μπουρναζίου. Το όνομα αυτού: WestCity Cinemas!

Οι παλιότεροι θα θυμούνται το σημείο στο Μπουρνάζι όπου κάποτε δέσποζε ένας από τους πιο ζωηρούς πολυκινηματογράφους της περιοχής… το CineCity. Στο ίδιο σημείο, με νέο όραμα, με κέφι και μεράκι για το σινεμά, με συναίσθηση των οικονομικών δυσκολιών της εποχής αλλά και κόντρα στο κλίμα απαισιοδοξίας, η μαγεία του κινηματογράφου ξαναζωντανεύει και αναπληρώνει το κενό που υπήρχε για χρόνια στην περιοχή.

WestCity Cinemas, όπως λένε οι υπεύθυνοι του νέου εγχειρήματος, σημαίνει ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία για όλη την οικογένεια σε προσιτές τιμές.

Με 4 αίθουσες προβολών κάθε μέρα, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία ψηφιακού ήχου και εικόνας στις μεγαλύτερες οθόνες για τέλεια απόδοση.

Με μεγάλη ποικιλία ταινιών για όλες τις προτιμήσεις και ιδιαίτερη αναφορά σε επιλογές ποιοτικά ξεχωριστών, σινεφίλ ταινιών ανεξάρτητου/ εναλλακτικού/ arthouse κινηματογράφου.

Με νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και εξελιγμένες υπηρεσίες. Σύγχρονοι, άνετοι και λειτουργικοί χώροι και καθίσματα με τις καλύτερες γεύσεις και ποικιλία σε φαγητά/ σνακ/ αναψυκτικά/ ροφήματα και ποτά.

Με kidspecial εγκαταστάσεις και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά, με τις πιο διασκεδαστικές μεταγλωττισμένες ταινίες, με δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών πάρτυ και σχολικών προβολών.

Με ειδικές εγκαταστάσεις για prive screenings όπου απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία με την παρέα σου, με gameroom για τα καλύτερα παιχνίδια στις καλύτερες κονσόλες και προβολές αθλητικών γεγονότων και αγώνων σε κινηματογραφικές οθόνες.

Όλα αυτά και έξτρα καλλιτεχνικά δρώμενα, υπόσχονται πολύπλευρη ψυχαγωγία σε φιλικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση για τους κατοίκους των δυτικών και όχι μόνο. Ο νέος κινηματογράφος ξεκινάει τη λειτουργία του την Πέμπτη 12 Οκτώβρη, ενώ μέσα στον Οκτώβρη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά του, με live, dj sets και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Περιστέρι , Κωνσταντινουπόλεως 82β, Πλ. Μπουρναζίου 210-5756239
www.westcitycinemas.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss